Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ďurianovej mama: Zúrila, keď sa Marianna pretŕčala!

Marianna Ďurianová. Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová.

BRATISLAVA – Moderátorka Marianna Ďurianová (32) sa za posledný rok stiahla z mediálneho výslnia. Môže za to zrejme vzťah so serióznym Michele Bolognom (32). A možno aj výčitky od rodičov!

Kráľovná bulváru! To bol titul, ktorý kedysi Marianne Ďurianovej prischol v mediálnom prostredí. Jej tvár bola istý čas takmer denne na titulných stránkach. Najmä počas jej krátkeho manželstva s Liborom Boučkom, kedy mu bola neverná s Honzíkom Novotnym. A samozrejme, aj počas následného vzťahu s mníchovským „ženíchom“.

Teraz však konečne Marianna randí so serióznym mužom. Michele Bologna je vedúci PR oddelenia veľkej firmy a súkromie si stráži. To od neho prebrala aj jeho partnerka. „Dnes si už dôkladnejšie premyslím, ktorému médiu poskytnem rozhovor, a najmä o čom,“ vyjadrila sa nedávno moderátorka k svojmu „zmiznutiu“ z titulných stránok. 

A potešila tým najmä svojich rodičov. „Hlavne jej mama bola predtým dosť nešťastná. Nielen kvôli tomu, čo sa o Marianne písalo, ale nepáčilo sa jej, ako sa jej dcéra neustále objavovala na titulných stránkach bulvárnych denníkov,“ povedal nám zdroj blízky rodine Ďurianovcov. No, konečne majú v rodine pokoj.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu