Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Markíza zúri: Za najponižujúcejšie VIDEO v SuperStar bude trestať!

Dievča, ktorému sa porotcovia posmievali Zobraziť galériu (3)
Dievča, ktorému sa porotcovia posmievali

BRATISLAVA – Reakcia na seba nenechala dlho čakať! Zábery, na ktorých porota Česko Slovenskej SuperStar nechutne dourážala súťažiacu s nadváhou, sa nemali nikdy dostať na verejnosť. Koho za to televízia Markíza potrestá?

V úvodných dvoch dieloch speváckej šou sme už boli svedkami viacerých porotcovských prešľapov. Paľo Habera už niekoľkokrát predviedol svoj „vyberaný“ slovník, porotkyňa Marta Jandová zasa informovala verejnosť o svojej menštruácii. Najviac to však táto dvojica s vyjadreniami prepískla v prípade dvadsaťdvaročnej súťažiacej s nadváhou.

Počas košického kastingu ju kvôli kilám navyše poriadne dourážali. Nielenže ju upozornili, že by mala športovať a nejesť hamburgery, ale po jej odchode si Jandová neodpustila narážku smerujúcu k dievčininej hygiene. „Ako si ona vlastne umýva prirodzenie? Veď sa tam nedostane,“ hodila uštipačnú poznámku.

V súvislosti s týmito ponižujúcimi vyjadreniami porotcov sme v Markíze zisťovali, či má vedenie televízie v pláne nejakým spôsobom potrestať Haberu a Jandovú za hanlivé slová. „Vzhľadom na to, že ide o únik materiálu, ktorý nebol pre verejnosť a nemal byť použitý ani v žiadnej z častí Česko Slovenskej SuperStar, nebudeme nikoho z poroty sankcionovať,“ povedala nám hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská. Ako ďalej dodala, „členovia poroty rozhodne nezodpovedajú za únik informácií zo záznamov ich súkromných rozhovorov.“

Markíza však rozhodne nemá v úmysle nechať celú situáciu bez odozvy. „V súčasnosti riešime ako sa tento materiál mohol dostať na verejnosť. Vyvodíme z toho dôsledky,“ ubezpečila nás Dúbravská. Lepšie riešenie ako „hasiť“ takéto prešľapy porotcov by bolo možno to, keby si v prípade ponižujúcich výrokov radšej odborníci zahryzli do jazyka.

VIDEO: Dievča musela čeliť ponižujúcim výrokom zoči-voči.

 
 
VIDEO: Po odchode nádejnej speváčky predviedli porotcovia ešte tvrdší slovník.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu