Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jandovej tajomstvá: Upratovačka so sexuálnou úchylkou od detstva!

Marta Jandová Zobraziť galériu (7)
Marta Jandová

BRATISLAVA/PRAHA – Pikantné informácie! Hoci slovenský divák začína porotkyňu SuperStar Martu Jandovú (35) viac spoznávať až vďaka speváckej šou, u našich západných susedov je táto hudobníčka dobre známa. Za riekou Morava jej prischla nálepka poriadneho „kvítka“.

Ako sme sa už mohli presvedčiť, dcéra slávneho speváka z kapely Olympic má poriadne podrezaný jazyk. Počas kastingov si už stihla pustiť niekoľkokrát ústa na špacírku a dourážať mnohých súťažiacich. Skrátka im povedala to, čo si o ich výkonoch myslí. Rovnako úprimná je však aj v prípade vlastnej osoby.

Česká interpretka sa vo svojej rodnej krajine nezviditeľnila iba hudobnou tvorbou či niekoľkoročným vzťahom s nemeckým spevákom Sashom, ale aj tým, že rada poskytne pikantné vyjadrenia týkajúce sa jej súkromia. Dokonca neváha prezradiť najintímnejšie detaily zo svojho sexuálneho života. „Rodičia ma ako štvorročnú pristihli, že pod perinou vyvádzam nejaké veci. Potom som si ale niekde prečítala, že človek by nemal onanovať viac než 21-krát denne. A to ma upokojilo, pretože to by som predsa nestihla,“ zverila sa pre české médiá.

Ako ďalej prezradila, neštítia sa jej ani najrôznejšie sexuálne hry s viacerými mužmi. „Dvaja alebo traja by boli dobrí. Chlap musí mať sem tam pauzu, zatiaľ čo žena môže pokračovať. Tak by si mohli aspoň odpočinúť,“ nechala sa počuť. A vo svojej „spovedi“ ešte pritvrdila, keď povedala, že ju láka lesbický sex. „Mám tajný sen stretnúť krásnu ženu...“

Okrem poodhalenia sexuálnych chúťok sa Jandová netají ani tým, že jej cesta do sveta šoubiznisu nebola jednoduchá. Informácie o tom, že by jej pomohol otec - legendárny Petr Janda z Olympicu, vyvracia príbehom o tom, ako sa musela predierať životom, keď v minulosti odišla z Čiech. „Nikdy som nedostala nič zadarmo. Keď som odišla do Nemecka, začínala som tam ako predavačka, upratovačka či sekretárka. Šesť rokov som nič iné nerobila,“ hovorí o náročných začiatkoch. Po rokoch driny sa však „upratovačka“ prepracovala až do porotcovského kresla medzinárodnej šou Česko Slovenská SuperStar.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu