Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Gwyneth má po dvoch deťoch bujné prsia - samé jej vyliezajú z výstrihu!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (7)
Gwyneth Paltrow

BARCELONA - Materstvo jej neuveriteľne prospelo! Hoci hollywoodska kráska Gwyneth Paltrow (36) v minulosti patrila k herečkám s plochejším hrudníkom, dnes sa môže pochváliť objemnejším poprsím aj bez chirurgických úprav. Také vnady je však zrazu ťažké ustrážiť!

Mamička dvoch detí sa takmer stala obeťou obrovského faux-pas počas bezpečnostnej kontroly na španielskom letisku. Okolo krku mala omotaný nadrozmerný šál, ktorý jej voľne padal na prsia. Ten si však po chvíli dala dole a pod ním mala už len biely top veľkosťou pripomínajúci časy tesne pred pôrodom. Nebyť podprsenky, z výstrihu by jej vykúkali celkom obnažené prednosti.

Aj keď Gwyneth vyviazla bez ponižujúceho trapasu, predsa len po celý čas zamestnávala pohľady pasažierov. Jej spodná bielizeň bola totiž telovej farby a nadšení cestujúci si tak z diaľky mysleli, že sa naozaj pozerajú na prsia svetoznámej hereckej hviezdy. Tá sa však nestarala ani o svoj výstrih, ani o prizerajúcich sa - venovala sa len formalitám, päťročnej dcére Apple a trojročnému synovi Mosesovi.

Nekompletná rodinka sa vracala z "ockovho" koncertu. Chris Martin vystupoval so svojou kapelou Coldplay v Barcelone a aj keď ho manželka s deťmi na turné nesprevádzajú, nenechali si ujsť návštevu jedného z ich najobľúbenejších miest.

Gwyneth strávila nejaký čas na Pyrenejskom polostrove už ako tínedžerka, vďaka čomu hovorí plynulo po španielsky. Svoju jazykovú výbavu by však najradšej zúžitkovala aj pred kamerami, a preto už pokukuje po vhodnej roli: "Ešte som nenašla ten správny scenár, ale prvá filmová úloha by mala byť malá, nie veľmi dôležitá. Viem, že na hranie v španielčine si musím najskôr zvyknúť."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu