Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Filmový festival v Benátkach: Zatiaľ je to súboj odhalených prsníkov!

Maria Grazia Cucinotta a Simona Ventura Zobraziť galériu (6)
Maria Grazia Cucinotta a Simona Ventura

BENÁTKY - Talianske mesto lásky uprostred týždňa zahájilo už 66. ročník svojho prestížneho filmového festivalu. Na červenom koberci sa medzi zástupkyňami nežnejšieho pohlavia strhla bitka o pozornosť paparazzov hneď v prvý deň. Dámy totiž vytasili zbrane najväčšieho kalibru!

Najstaršiu svetovú prehliadku filmu v stredu otvorila projekcia snímky Baaria od oscarového talianskeho režiséra Giuseppeho Tornatoreho. Tento film si spolu s ďalšími známymi tvárami nenechala ujsť domáca televízna moderátorka Simona Ventura, ktorá vo veku 44 rokov zvolila skutočne odvážny outfit. Dlhá čierna róba jej totiž neodhaľovala iba chrbát, ako si to po celý čas možno myslela - z profilu sa zvedavcom naskytol pohľad aj na jej ovisnuté poprsie.

Vďaka vnadám slušnej veľkosti však smotanu nakoniec zlízala samotná veľvyslankyňa filmového podujatia, Maria Grazia Cucinotta. Herečka je na svoju bohatú nádielku vo výstrihu zrejme skutočne pyšná, a preto ju na obdiv vystavovala, ako sa len dalo. K dlhým slivkovým šatám obnažujúcim dekolt pridala aj odvážne pózy. Niekoľkokrát sa tak hlboko predklonila, až prítomní hostia mali pocit, že jej prsia z výstrihu každú chvíľu doslova vypadnú.

Z hviezd spoza veľkej mláky sa na červenom koberci objavila krásavica Eva Mendes, ktorá, bohužiaľ, tentoraz nezažiarila. Červeno-čierne šaty bez ramienok z dielne Dolce & Gabbana na nej pôsobili fádne a aj napriek žiarivému úsmevu ju ničila únava. Tú prezradili jej opuchnuté oči, ktoré nedokázali zamaskovať ani zruční vizážisti.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu