Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Priúzke šaty, závratné opätky - pozrite, ako Victoria Beckham bojuje so schodmi!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (11)
Victoria Beckham

LOS ANGELES - Tomu sa hovorí "pohodlné nakupovanie"! Britská ikona módy sa uprostred týždňa venovala svojej najobľúbenejšej činnosti v outfite, ktorý by medzi nepraktickými modelmi sotva našiel konkurenciu. Victoria Beckham (35) pri vymetaní obchodov totiž s obrovskými ťažkosťami zdolávala aj obyčajné schody!

Bývalá Spajska si v stredu vychutnávala nákupy v spoločnosti svojej sestry Louise, s ktorou si takmer hodinu skúšala topánky v obchode Barney's shoe. Osudným sa jej však, paradoxne stalo to, čo mala na nohách obuté už pri príchode. V extrémne vysokých podpätkoch a v príliš úzkych šatách sa poriadne zapotila aj pri inokedy nenáročnej chôdzi po schodoch.

Victoria sa do nákupného centra vybrala v čiernych puzdrových šatách bez rukávov z jej nadchádzajúcej kolekcie a v lodičkách Miu Miu s otvorenou špičkou v hodnote 650 dolárov.

Problémy pri kráčaní hore schodiskom jej narobil predovšetkým úzky outfit dokonale obopínajúci útlu figúru. Niekdajšia speváčka totiž išla tak, že sa jednou rukou pridŕžala zábradlia a druhou sa všemožne snažila povoliť si obojsmerný zips v zadnej časti šiat.

Hoci Victoria s odbytom svojich modelov doteraz problém nemala, je celkom možné, že jej šaty Sanson po tejto nie veľmi pozitívnej reklame nepôjdu práve na dračku. Skúsenejším dámam (medzi ktoré módna ikona zjavne ešte nepatrí) však možno postačí posunúť zips smerom nahor a urobiť tak väčší rázporok. Ten totiž nohám okamžite vytvorí viac priestoru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu