Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Politici SuperStar milujú

BRATISLAVA - Celonárodný ošiaľ menom SuperStar zasiahol aj silných mužov a ženy slovenskej politiky. Sú tvrdí a nekompromisní, keď sa však blíži piatkový večer, všetko ide bokom. Ponáhľajú sa domov k televíznym obrazovkám, pri ktorých fandia svojim favoritom. A, samozrejme, esemeskujú ostošesť!

Zuzana Martináková, šéfka SF:
Priznám sa, že nie vždy to stihnem, ale moji synovia ma pravidelne informujú. Mojou srdcovou záležitosťou je Samo Tomeček. Zaujal ma od prvej chvíle! Niečo z neho vyžaruje!

Tomáš Galbavý, poslanec SDKÚ:
SuperStar ma úplne chytila. Kvôli nej som prekročil aj povolenú rýchlosť. Raz v piatok hrozilo, že to nestihnem, a tak som sa ponáhľal. Za jeden večer pošlem aj 50 esemesiek, najmä Martine Šindlerovej.

Viliam Veteška, podpredseda HZDS:
SuperStar si nenechám ujsť, a mám aj favoritku. Je to tá dievčinka s piercingom nad hornou perou, Zdenka Predná. Ale všetci sú úžasní, talentovaní, schopní a zdravo sebavedomí.

Robert Kaliňák, podpredseda Smeru:
Pravidelne to sledujem, a bol som nervózny, keď som kvôli služobnej ceste jedno kolo vynechal. Posielam aj SMS a to všetkým. Páčil sa mi však aj semifinálový výkon Mariána Fatrsíka.

Vladimír Palko, minister vnútra:
SuperStar jednoducho milujem! Rozoberáme to s celou rodinou, s ktorou posielame aj SMS. Bolo mi ľúto, že do finále nepostúpil Marián Fatrsík, a najnovšie smútim aj za Petrom Kotuľom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu