Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Labuda a Jurčová v Čechách: Nechutné urážky a kydanie na Slovensko!

Danica Jurčová a Marián Labuda sa v českej relácii schuti zabávali. Zobraziť galériu (4)
Danica Jurčová a Marián Labuda sa v českej relácii schuti zabávali.

BRATISLAVA/PRAHA – Pekne sa predviedli! Slovenskí herci Marián Labuda (64) a Danica Jurčová (33) sa u našich západných susedov pekne vyfarbili. V utorkovej šou zabávača Karla Šípa, ktorú vysielala Česká televízia, si nechutne zgustli na Slovensku a Slovákoch.

Toto sa nerobí! Len čo vytiahli päty za hranice, s radosťou zosmiešňovali našu krajinu. Marián Labuda a Danica Jurčová sa objavili ako hostia v šou Karla Šípa s názvom Všechnopárty, kde si neodpustili spŕšku trápnych poznámok. Sériu ironických narážok na slovenský účet odštartoval Marián Labuda.

„Tu (v Čechách) sa ku mne chovajú ľudia tak fantasticky. Ja sem vlastne chodím, aby som pocítil, čo je to slušnosť,“ povedal tónom, ako keby pod Tatrami ani slušní ľudia neboli. A v urážkach nekončil. Keď rozprával o tom, ako bol pred niekoľkými rokmi účastníkom dopravnej nehody v Čechách, pri ktorej zrazil a následne usmrtil 2 ženy, sa zabával tiež. Spomenul si, ako pre neho prišla česká sanitka, ktorá ho viezla na naše hranice, kde ho čakala tá slovenská, aby ho dopravila na bratislavské Kramáre. Po česky sa vtedy spýtal lekára: „Pán doktor, neumriem? Lebo ak by som mal, tak radšej tu v Čechách. Určite by mi tu prišlo aj viac ľudí na pohreb,“ vtipkoval v relácii úlisne vtieravým humorom Labuda, pričom sa na tom zabávali všetci prítomní hostia vrátane moderátora.

Nám to nedalo a chceli sme sa ho spýtať, z akého dôvodu sa takto vyjadruje o našej krajine. Chceli sme mu položiť otázku, či si naozaj myslí, že si ho ľudia za jeho herecký prínos pre našu  kinematografiu a divadlo nevážia. Keď sme sa mu predstavili, upozornil nás, že je v Turecku. Ubezpečili sme ho, že hovor nebude trvať dlho. V momente, ako sme mu vysvetlili, o čom chceme hovoriť, nervózne odvrkol do telefónu: „Som v Turecku, nerozumiete?“ A následne zložil telefón.

V českej relácii však Labuda nebol jediný, kto sa nie príliš vhodne vyjadroval o Slovensku. Trpkú poznámku utrúsila aj herečka Danica Jurčová. Stalo sa tak vtedy, keď rozprávala o návratoch z českých filmovačiek na Slovensko. „Mala som pocit, že idem niekde na ďaleký východ, kde ma čaká len zlo a temnota. Srdce mi išlo puknúť od žiaľu. Českým kolegom som písala esemesky, že ´Zbohom´,“ povedala. Opäť sa na jej slovách všetci schuti zabávali.

Pri tomto jej vyjadrení však už spozornel moderátor relácie Karel Šíp. Síce s úsmevom na perách, ale predsa len jej taktne naznačil, či sa nebojí, že tento program sledujú aj na Slovensku. V momente začala Jurčová zachraňovať situáciu. „Teraz je to tam už lepšie,“ povedala na svoju obranu.

 

VIDEO: Labuda v relácii Českej televízie o tom, ako by ho na Slovensku "zabili", keby rozprával po česky.

VIDEO: Labuda v českej relácii hovorí o tom, ako sa k nemu naši západní susedia slušne správajú.

 

 

VIDEO: Labuda v českej relácii o tom, prečo by radšej zomrel v Čechách ako na Slovensku.

 

 

VIDEO: Herečka Danica Jurčová o tom, ako jej išlo puknúť srdce od žiaľu, keď odchádzala z Čiech na Slovensko.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu