Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bartošová: Takto opäť dopadla! Pribratá a zanedbaná!

Iveta Bartošová teraz a počas Let’s Dance Zobraziť galériu (10)
Iveta Bartošová teraz a počas Let’s Dance

BRATISLAVA/PRAHA – Let’s Dance je nenávratne preč! Dôkazom je aj Iveta Bartošová (43). Keď si porovnáte fotografie spred dvoch mesiacov a najnovšie zábery, zistíte, že Iveta opäť pribrala. A úplne zanedbáva aj vizáž!

Veľký comeback! To plánovala Iveta Bartošová a jej manažér i manžel Jiří Pomeje. Pomôcť im v tom mala aj slovenská tanečná šou Let’s Dance. Speváčka bola šťastná a každý týždeň médiám hlásila, koľko sa jej už podarilo schudnúť.

Všetka námaha ale vyšla navnivoč! Len dva mesiace po skončení šou je Iveta tam, kde bola predtým. Bacuľaté líčka, oblé lýtka aj stehná – to všetko poukazuje na to, že ručička na jej váhe zas zastavuje až vo vyšších polohách.

Navyše sa zdá, akoby sa Iveta úplne zanedbávala. Vyrastajúce vlasy svedčia o tom, že kaderníka v poslednej dobe nenavštívila. Žeby sa peniaze zarobené na Let’s Dance už rozkotúľali?! Veď Iveta dokonca nosí teraz stále aj to isté oblečenie. Biele nohavice s blúzkou mala oblečené počas sobotného DOD Markízy, ale aj na utorkovej tlačovej konferencii k novému českému muzikálu. Alebo žeby už nič iné zo svojho šatníka neobliekla?!

 

FOTO: Takáto pribratá, s vyrastenými vlasmi a strašným make-upom oslavovala Iveta úlohu v novom muzikáli.

Bartošová: Takto opäť dopadla!
Zobraziť galériu (10)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu