Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Bartošová: Vyhadzov nezvládla! Neverila jej ani vlastná matka!

Iveta Bartošová s mamou
Iveta Bartošová s mamou

BRATISLAVA – Slovákov má tak rada, no predsa sa na nich vykašľala! Speváčka Iveta Bartošová (43), ktorá včera dotancovala v Let's Dance 3, sa ako jediná neunúvala prísť do ranného vysielania Markízy.

Vyvrcholenie ôsmeho kola sa odchodom Ivety Bartošovej zmenilo na slzavé údolie. Vyhadzov však evidentne nezvládla. Dnes sa dokonca ani nedostavila do rannej markizáckej relácie Teleráno. „Iveta bohužiaľ nedorazila, musíme si vystačiť bez nej,“ povedala so zármutkom moderátorka Jana Hospodárová.

„Nevieme, čo sa stalo, ale je jediná súťažiaca, ktorá po vyradení neprišla do štúdia,“ zhodnotila nečakanú situáciu Hospodárová. Čo bolo dôvodom Ivetinej neúčasti sme sa snažili zistiť aj od jej manažéra a manžela Jiřího Pomeje. Topky.sk sa s ním snažili spojiť, na jeho telefónnom čísle sa nám ho však nepodarilo zastihnúť. Mal totiž vypnutý mobil.

Pátrali sme ďalej a v tejto súvislosti sme oslovili samotnú televíziu. „Iveta Bartošová prisľúbila po prenose Let's Dance účasť v Teleráne. Dôvod, prečo dnes neprišla, nepoznáme. Sankcionovaná nebude,“ povedala topkám hovorkyňa TV Markíza Oľga Dúbravská.

Dôvodom neúčasti mohlo byť aj emocionálne rozpoloženie Bartošovej, hoci šípila, že to bude práve ona, kto Let's Dance v ten večer opustí. A skalopevne presvedčená o tom bola aj jej mama. Tá sa kvôli tomu rozhodla merať cestu až do Bratislavy. „Vedela som, že asi skončí,“ povedala topkám Ivetina mama na dcérinej derniére.  

Sledujte TOPKY TV: Mama Ivety Bartošovej aj o výkone svojej dcéry

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu