Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kalisová a exmilenec Varinský: Trápne okamihy na DOD Markízy!

Peter Varinský a Miriam Kalisová s Martinom Šmahelom. Zobraziť galériu (6)
Peter Varinský a Miriam Kalisová s Martinom Šmahelom.

BRATISLAVA – V práci sa už príliš nestretávajú! Na Dni otvorených dverí Markízy sa však bývalí milenci Miriam Kalisová (22) a Peter Varinský (26) museli zúčastniť. Ba čo viac, moderátorka sa po areáli pohybovala zavesená do svojho nového priateľa Martina Šmahela (26), čo jej expriateľovi nemuselo byť dvakrát príjemné!

V časoch, keď bola Miriam súčasťou tretej spravodajskej dvojice, si mohla po zahlásení správ „pokecať“ priamo v éteri so svojou vtedajšou láskou. Peter Varinský už totiž ako športový redaktor stál pripravený na svojom mieste a kolegovia mu odovzdávali slovo.

Teraz Miriam hlási správy v relácii Dnes, po ktorej šport nenasleduje. Vďaka tomu sa so svojím exmilencom už v práci takto verejne stretávať nemusí. V sobotu však prišla ťažká skúška – Deň otvorených dverí Markízy! A na ňom sa museli zúčastniť obaja – Kalisová aj Varinský.

Ako sme vypozorovali, dôsledne sa obchádzali. Do klimatizovaných priestorov budovy, kde bolo občerstvenie, chodili takzvane na striedačku. K potrebe vzájomného vyhýbania sa zrejme prispel aj fakt, že Miriam mala na akcii svojho súčasného milenca Martina Šmahela, s ktorým laškovala už počas vzťahu s Varinským. Martin síce v Markíze nepracuje, ale bol jedným z tanečníkov v Let’s Dance, čo mu zaručilo, že sobotu mohol stráviť po boku svojej lásky. A Varinský im mohol len ticho závidieť. Jeho priateľka totiž nemá s Markízou nič spoločné, a tak zrejme musela zostať doma.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu