Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kalisová: Milenca Šmahela si stráži ako oko v hlave!

Miriam Kalisová a Martin Šmahel Zobraziť galériu (13)
Miriam Kalisová a Martin Šmahel

BRATISLAVA – Je šťastná, ale niečo ju to stojí! Moderátorka Miriam Kalisová (24) si svoju lásku s Martinom Šmahelom (26) poriadne stráži. Svojmu milencovi je neustále v pätách!

Na nedávnom turnaji v plážovom volejbale si zahral aj Martin Šmahel. Ako profesionála ho pridelili k tímu Markízy. Jeho milenka Miriam Kalisová v zostave chýbala, no turnaj si napriek tomu nenechala ujsť. Svojmu miláčikovi bola neustále v pätách.

Ak by ste si mysleli, že zo žiarlivosti, mýlili by ste.  V ten deň sa zahrala na fotografku a svojho milenca Martina chcela zrejme len zachytiť v každej možnej póze. Bol totižto jej najčastejším objektom. „Rada fotím. Najradšej vás novinárov, aby ste vedeli, aké to je,“ zavtipkovala na našu otázku o fotografovaní Miriam. 


Zamilovaná dvojica dokonca neskôr požiadala jedného z prítomných fotografov, aby ich odfotil na ich aparát v zaujímavej póze. Miriam s Martinom sa objali a začali padať do piesku. Zámerom bola zrejme veselá a „spontánna“ fotografia. „Vymyslel to Martin,“ povedala nám neskôr moderátorka, ktorá si deň výborne užila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu