Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Sexi Mirgová v bikinách: Takto šantila na dovolenke!

Dominika Mirgová (vpravo) s kamarátkou Alicou na pláži. Zobraziť galériu (5)
Dominika Mirgová (vpravo) s kamarátkou Alicou na pláži.

DJERBA/BRATISLAVA – Užívala si slnko a more! Strieborná superstáristka tretej série speváckej šou Dominika Mirgová (17) si pred pár dňami vychutnávala pobyt v Tunise plnými dúškami. Ako sama tvrdí, bola to najlepšia dovolenka jej života.

Dominka Mirgová sa pred pár dňami vrátila z Tunisu. Spolu s kamarátkou a jej rodičmi si vyrazili na ostrov Djerba. „Bývali sme v krásnom hoteli. Super som sa zabavila a oddýchla si. Spoznala som veľmi veľa kamarátov z Talianska a Francúzska. Zlepšila som si aj komunikáciu v angličtine,“ nadšene opisuje dvanásťdňový pobyt na exotickom ostrove.

Ako ďalej prezradila, na dovolenke využila aj svoj spevácky talent. „Občas sme mávali karaoke šou, kde som si aj zaspievala. Veľmi sme sa zabavili,“ prezrádza strieborná superstáristka, ktorá by sa ešte rada do Tunisu niekedy vrátila.

Po návrate z dovolenky ju však už čaká poriadna drina. „Chystám nový singel, ktorý by som rada nasadila do rádia na jeseň. Od septembra si plánujem robiť vodičský preukaz a v decembri ma čaká narodeninová oslava 18-tky,“ dozvedáme sa Dominikine plány do budúcnosti.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu