Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Mokrý v Let´s Dance exceluje: Najskôr nechcený, teraz milovaný!

Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová Zobraziť galériu (5)
Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová

BRATISLAVA - Ašpiruje na titul! S moderátorom a hercom Jurajom Mokrým (32) to na začiatku tanečnej šou nevyzeralo ružovo. Dokonca mu hrozil vyhadzov. Teraz je však všetko inak!

Zabávač Juraj Mokrý so svojou tanečnou partnerkou Katarínou Štumpfovou to v Let´s Dance 3 poriadne rozbalili. Dokonca v nedeľňajšom ôsmom kole zvíťazili. Ich rumba a salsa oslovila nielen porotu, ale aj hlasujúcich divákov.

Nebolo to však vždy tak. Na začiatku šou sa zdalo, že sú práve oni „nechceným“ párom. Porota ich dosť kritizovala a nedostali ani výraznú divácku podporu. V druhom kole sa Mokrý a Štumpfová dokonca ocitli aj v nepopulárnom vyraďovacom dueli. A vyzeralo to tak, že šou budú musieť opustiť. No nestalo sa. Porota sa vtedy rozhodla, že vyradí Vinca Lukáča s Denisou Halickou.

Odvtedy zrejme začal Mokrý na sebe oveľa viac pracovať, čo sa odzrkadlilo aj na porotcovských hodnoteniach. A v ďalších kolách tak čoraz viac pozitívne prekvapoval. „Z prítomných ste najdisponovanejší tanečník po rytmickej i pohybovej stránke,“ ohodnotila Mokrého passodoble v šiestom kole porotkyňa Dagmar Hubová . „Spojenie výborného tanečníka a úžasnej Katky bolo nádherné,“ zložil poklonu v nedeľu Mokrému a Štumpfovej Jozef Bednárik. Po týchto výkonoch a hodnoteniach sa zrazu oveľa viac začínajú ozývať z radu divákov predpovede, že by Juraj mohol pokojne v tanečnej šou zvíťaziť.

Topky.sk sa preto Mokrého spýtali, ako to vníma on sám. „Nečakal som v nedeľu takéto umiestnenie. Prekvapilo ma to. Mal som rozpačitý pocit. Ale tanec ma baví. Vždy sa snažíme podať čo najlepší výkon, ale nie vždy sa nám to podarí. Sú to vzácne momenty. Najmä tá atmosféra a potlesk majú pre mňa cenu zlata,“ prezradil pre topky.sk herec, ktorý v poslednom kole doslova exceloval. Okrem Ďurovčíka mu ostatní traja porotcovia po prvýkrát udelili aj najväčšiu možnú známku - desiatku.

Zaujímalo nás preto aj to, čo si humorista myslí o porote. Cítil aj on, že bola na neho niekedy prísnejšia? „Porota je vynikajúca. Nemali sme s nimi žiaden konflikt. Obe strany - my aj oni, máme určitú zodpovednosť voči tomu celému. Je to pre nás veľmi dôležité, čo si o nás porota myslí a ako nás zhodnotí. Aj keď je to zvláštny pocit, keď vás niekto hodnotí. , v pozitívnom aj v negatívnom duchu,“ povedal Mokrý, ktorý tiež priznal, že nerieši s tanečnou partnerkou, či sa zlepšil alebo nie, jednoducho trénuje. My však môžeme už s určitosťou povedať, že je rozhodne najlepším mužským celebritným tanečníkom. To, či sa prebojuje do finále, uvidíme už budúcu nedeľu.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu