Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Megan, schovaj si ten jazyk! Veď dráždiš ako Angelina!

Zobraziť galériu (12)

NEW YORK - Nenávidí prirovnania k staršej kolegyni Angeline Jolie (33), no zároveň fanúšikov na ulici vzrušuje spôsobom jej vlastným. Sexbomba Megan Fox (23) sa už opäť navliekla do vyzývavého outfitu a na prechádzku zobrala aj svoj poriadne túlavý jazyk!

Hviezda filmu Transformers svoju nadpozemskú príťažlivosť naposledy predviedla v televíznej šou obľúbeného moderátora Davida Lettermana. To, že aj napriek neuveriteľnej kráse nepatrí medzi hlúpučké naivky, sa však opäť rozhodla dokázať po svojom. V čiernych minišatách s priehľadným vsadením poodhalila prsia a často si zmyselne prechádzala jazykom po žiarivo bielych zuboch. S havraními vlasmi, dokonalou figúrou a sršiacim sexepílom len málokomu nápadne nepripomínala svoju najväčšiu hollywoodsku sokyňu, na ktorú má doteraz ťažké srdce.

Megan sa už dlhší čas verejne obhajuje tým, že celá podoba s Angelinou je len obyčajným výplodom lenivých informačných zdrojov: "Je to nedostatok kreativity zo strany médií," nedávno prezradila sexi herečka týždenníku Entertainment Weekly. "Pretože mám tetovania, tmavé vlasy a hrala som v akčnom filme? Ja nie som nikto 'ďalší'."

Mladšia z dvoch najsexi žien sveta zároveň dodala, že o stretnutie s Angelinou nemá najmenší záujem. Je si totiž istá, že partnerka Brada Pitta o nej jakživ nepočula a cítila by sa nanajvýš trápne. To, prečo ju potom tak zúfalo napodobňuje, je nateraz obrovskou záhadou aj pre nás.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu