Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Rakovina si nevyberá: Sexi lekárka z Pohotovosti má nádor v prsníku!

Maura Tierney Zobraziť galériu (7)
Maura Tierney

LOS ANGELES - Americká herečka Maura Tierney (44) prežíva v týchto dňoch neľahké chvíle. Priznala, že jej lekári zistili rakovinu, no zatiaľ ide len o bolestné tápanie v tme. Viac svetla do jej skutočného zdravotného stavu by mala vniesť až operácia, na ktorú sa práve pripravuje!

Maura je slovenskému divákovi najviac známa ako doktorka Abby Lockhart v medicínskej seriálovej dráme Emergency Room (Pohotovosť). K priznaniu rakoviny ju takpovediac donútila americká televízna sieť NBC, ktorá oznámila, že premiéra jej novej šou s názvom Parenthood sa odkladá kvôli herečkinej chorobe. Sympatickej brunetke tak neostávalo nič iné, ako uviesť veci na správnu mieru vlastným vyhlásením: "Zdá sa, že v snahe ochrániť moje súkromie formulácia tlačového vyhlásenia NBC, bohužiaľ, spôsobila istý zmätok a prehnaný poplach ohľadne môjho zdravia. V prsníku mi objavili rakovinu, ktorá vyžaduje operáciu."

Podľa Mauriných slov by mal spomínaný operačný zákrok odhaliť, o aký druh rakoviny ide a stanoviť presnú diagnózu vrátane následnej liečby. Lekári ju však ubezpečili, že jej stav je dobre liečiteľný, a preto i samotná herečka dúfa, že sa už čoskoro vráti v plnom zdraví pred televízne kamery. Zároveň poďakovala všetkým fanúšikom, ktorí jej posielajú pozitívne myšlienky a podporu. Dodala tiež, že na skorý návrat k práci sa veľmi teší.

Šou Parenthood je inšpirovaná filmom z roku 1989 o nefunkčnej rodine a jej produkcia mala začať 27. júla. Premiéra stanovená na 23. septembra je teda posunutá, no presný dátum zatiaľ nebol zverejnený.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu