Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Od modelky k bulimičke: 12 litrov vody denne a rok bez periódy!

Chantelle Houghton Zobraziť galériu (3)
Chantelle Houghton

LONDÝN - Mala úžasnú postavu, rozbehnutú kariéru, no všetko sa razom otočilo o 180 stupňov. Televízna hviezda Chantelle Houghton (25) šokovala detailmi svojho zápasu s bulímiou - liala do seba vodu a s diétami neprestala, ani keď celý rok nedostala menštruáciu!

Rodáčka z Británie sa do širšieho povedomia verejnosti dostala v roku 2006, keď sa ako jediná bez šoubiznisového zázemia zúčastnila reality šou Celebrity Big Brother. Do sveta modelingu však vstúpila päť rokov predtým a vďaka výhre v súťaži magazínu Motorcycle News sa stala hosteskou. Keďže však obdivovala silikónovú sexbombu Katie Price, zatúžila po kariére skutočnej modelky a rozprávkovom živote. K tomu jej mala dopomôcť matka, ktorá ju nafotila v parku hore bez.

Jej problémy s váhou naštartovalo pred tromi rokmi manželstvo so Samuelom Prestonom. Len mesiac po svadbe sa totiž novopečený manžel svojej krásnej polovičke priznal, že si ju v skutočnosti vziať vôbec nechcel. Chantelle preto začala chudnúť a zafarbila si vlasy nahnedo, aby sa viac podobala Samuelovej bývalej snúbenici Camille. O rok neskôr dvojica oficiálne ukončila svoj zväzok a každý z nich sa pobral vlastnou cestou. Chantelle, bohužiaľ, rovno do osídel závažnej poruchy príjmu potravy.

Obdarená modelka priznala, že jedlom bola doslova posadnutá - myslela naňho od okamihu, kedy sa zobudila, až pokým večer nezaspala. V časoch svojej najnižšej hmotnosti často vracala a aby si zaplnila žalúdok, bola schopná vypiť aj viac ako osem 1,5-litrových fliaš vody. Ignorovala každý varovný signál a dokonca jej nevadilo ani to, že počas jedného roka mala zastavenú periódu.

Vyziabnutá postava je v prípade Chantelle už, našťastie, minulosťou. Pochopila, že cesta za štíhlymi krivkami nevedie cez odopieranie si jedla a v súčasnosti sa teší plnšej figúre, s ktorou je maximálne spokojná: "Vyskúšala som každú diétu, ktorá existuje, od telových zábalov až po špeciálnu K diétu, kedy sa pije iba voda. Ale už viem, že musím jesť zdravo a ísť si zacvičiť, pretože to je jediné, čo naozaj funguje." Dôkazom jej zdravého zovňajšku sú fotografie v spodnej bielizni, ktoré aj s exkluzívnou spoveďou uverejnil magazín Heat.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu