Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Bulímia a anorexia v našom šoubiznise: Kto s tým má skúsenosti?

Takto to vyzeralo na krste. Zobraziť galériu (11)
Takto to vyzeralo na krste.

BRATISLAVA – Diagnóza F 50! Takto nazvala autorka Gabina Weissová svoju novú autobiografickú knihu, v ktorej opisuje skutočný príbeh abstinujúcej bulimičky. Topky.sk preto na štvrtkovom krste tejto knihy vyspovedali niekoľko známych tvári a zistili, ktorá z nich bulímiou, či anorexiou trpela.

Bulímiou a anorexiou trpia tisícky, najmä mladých, ľudí, ktorí bažia za štíhlou postavou alebo majú psychické problémy. Samotná autorka touto chorobou trpela. A preto sa rozhodla opísať vlastný príbeh. Túto autobiografickú knihu s názvom Diagnóza F 50 pokrstili šampanským „tri sudičky“ - speváčky Zdenka Predná, Misha a Zuzana Smatanová.

Topky.sk zisťovali, aké skúsenosti s bulímiou majú krstné mamy knižky. No vyspovedali sme aj iné známe osobnosti, ktoré sa krstu zúčastnili. Napríklad herečku Michaelu Čobejovú, moderátorku Andreu Vadkerti, moderátorku a spisovateľku Evitu Urbaníkovú či Michala Borca.

Takmer všetci svorne tvrdili, že osobne nikdy bulímiou netrpeli, ale skúsenosti s ňou majú prostredníctvom ich kamarátov, či blízkych. „Ja určite nie, ani nik z môjho okolia. Ale mám známych, ktorí sú extrémne chudí,“ prezradila speváčka Misha. Podobne, ako ona, tak ani Andrea Vadkertiová touto chorobu netrpela. „Priame skúsenosti nemám. Na Slovensku sa príliš o tom nerozpráva, ako keby to bolo zahanbujúce.“ Viac sa dozviete z videí.

 

VIDEO: Aké skúsenosti majú s bulímiou Michal Borec a Andrea Vadkerti?

 

O bulímii rozprávali aj Zuzana Smatanová, Misha a Michaela Čobejová.

 

 

Abstinujúca bulimička a autorka novej knihy Gabina Weissová o chorobe, ktorú prekonala.



Evita Urbaníková a Zdenka Predná rozprávali o skúsenostiach s bulímiou.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu