Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Horkýže Slíže: Na pódium im vtrhol rozvášnený fanúšik

Kuko z Horkýže Slíže
Kuko z Horkýže Slíže

BRATISLAVA – Slovenská kapela Horkýže Slíže mala na piatkovom vystúpení na festivale Orange Summer Music Domaša o jedného „člena“ naviac.

Rozvášnený fanúšik, ktorý sa počas koncertu pohyboval vo VIP zóne, sa v nestráženej chvíli prešmykol popod ochrannú pásku a vybehol na pódium.

Odvážlivec si nestihol vedľa Slížov ani poriadne zatancovať, keďže ochranka ihneď zakročila a chlapca z pódia vyniesli. Kapela podobné „ataky“ zažíva pomerne často. “Väčšinou si to však ani nestihneme všimnúť, lebo tá ochranka fanúšika hneď zneškodní. A pritom my sme radi, keď si s nami chcú ľudia zatancovať alebo zaspievať na pódiu,“ uviedol v rozhovore člen kapely Juraj „Štefko“ Štefánik.

Horkýže Slíže patria medzi najobľúbenejšie festivalové stálice. Po tom, čo zavŕšili prvý festivalový deň na Domaši sa dnes predstavia v Bojniciach. Napriek nabitému programu sa však kapela dohodla na dvojtýždňovej pauze, ktorú by si členovia chceli vychutnať ešte tento mesiac.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu