Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sajfa: Poriadne to roztočil! Tridsiatku oslavoval s množstvom mladých slečien!

Matej Sajfa Cifra na žúre. Zobraziť galériu (9)
Matej Sajfa Cifra na žúre.

BRATISLAVA - Divoká párty v centre mesta! Moderátor Matej Sajfa Cifra (30) sa cez víkend poriadne odviazal! V luxusnej bratislavskej reštaurácii a neskôr v známom disco clube oslavoval svoje okrúhle narodeniny. A topky.sk boli pri tom.

Matej Sajfa Cifra sa v piatok poriadne buchol po vrecku. Do luxusnej reštaurácie v centre mesta pozval zhruba dvadsať svojich kamarátov a známych, aby spolu s ním oslávili jeho okrúhle tridsiate narodeniny. Populárny moderátor sa v spoločnosti, ktorej podstatnú časť tvorili najmä mladé slečny, výborne zabával.

Že by vo svojom okolí videl nerád mužskú konkurenciu? „Vzhľadom na moju sexuálnu orientáciu sa v takejto spoločnosti cítim výborne,“ povedal nám Sajfa na margo toho, že žúroval najmä so ženami. Musíme však podotknúť, že na párty nechýbali ani páni. Bolo ich však pomenej.

Partia sa počas piatkového večera skvelo zabávala. A poriadne to okoliu dávala najavo. Reštauráciou znelo hlasné Happy birthday, čo si moderátor náramne užíval. „Bavili sme sa fantasticky. Oslava dopadla super,“ netajil Sajfa, ktorý v ten večer žúroval do skorých ranných hodín. 

S oslavou narodenín sa spája aj odovzdávanie darčekov. A Cifra ich dostal neúrekom. Topky.sk sa ho spýtali, ktorý ho najviac potešil. „Dali mi veľa rôznych darčekov. Napríklad takú dôchodcovskú výbavu, kde boli papuče a pyžamo. Obdarovali ma aj veľmi luxusnou koženou peňaženkou. Ja som mal od sedemnástich takú skejterskú. A keďže som už dospelý chlap, teraz som dostal túto,“ prezradil čerstvý tridsiatnik.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu