Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ješitný Sajfa: Útoky kvôli Adele! Môže za to Mareš!

Leoš Mareš, Matej Sajfa Cifra, Adela Banášová. Zobraziť galériu (12)
Leoš Mareš, Matej Sajfa Cifra, Adela Banášová.

BRATISLAVA – Žiarli?! V médiách sa momentálne všetko točí okolo novej moderátorskej dvojice Adela Banášová (28) – Leoš Mareš (33). Režisér Česko Slovenskej SuperStar Peter Nuňéz sa vyjadril, že verí, že im to bude klapať. Tieto slová však nenechali chladným Mateja Sajfu Cifru (30), ktorý okamžite zareagoval: „Ja dúfam, že nie!“

Kastingy na Česko Slovenskú SuperStar už začali a moderátori Adela Banášová a Leoš Mareš si už môžu skúšať, či im to spolu ide. Zatiaľ sa len hľadajú, čo nedávno potvrdil v rádiovej rannej šou Adely a Sajfu aj režisér Peter Nuňéz. Ten sa vyjadril, že vôbec netuší, ako to nakoniec dopadne, či im to na obraze spolu pôjde a či sa budú divákom páčiť. „Ale dúfam, že z Adely a Leoša vznikne komplementárna (dopĺňajúca sa – pozn. red.) dvojica,“ povedal v živom vysielaní.

Zvláštne na tomto rozhovore bolo nielen to, že hostiteľkou bola práve Adela Banášová, ale aj reakcia jej kolegu Mateja Cifru. „Ja dúfam, že nie,“ povedal na margo Nuňézových slov. My sme sa ho teda spýtali, či na českého moderátora žiarli. „Nie je to o žiarlivosti, ale naozaj pevne dúfam, že komplementárna dvojica z nich nevznikne. Proste nemôže existovať niekto iný, kto by Adele vyhovoval viac než ja. Ako by si mohla s niekým iným tak rozumieť?“ sebavedomo nám povedal Sajfa.

Samotný projekt však sabotovať nemieni. „Adele pochopiteľne držím palce a neprajem celému projektu nič zlé. Ani to nie je o tom, že by som si myslel, že ja to mám moderovať. Proste je to čistá ješitnosť z mojej strany,“ vyznal sa nám zo svojich pocitov Sajfa, ktorý je nielen Adeliným kolegom, ale aj veľmi dobrým kamarátom.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu