Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mojsejová po zadržaní ďalších peňazí zúri: Každý p..u robí!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová

KOŠICE – Podnikateľka z Pereša Nora Mojsejová (50) sa po takmer troch týždňoch od veľkej policajnej razie zmieta v ďalších finančných problémoch! Najnovšie rieši opletačky s daňovým úradom. Ten jej vraj nevrátil preplatok 5 000 € a ona teraz nemá z čoho vyplatiť svojich zamestnancov.

Kontroverzná módna návrhárka Nora Mojsejová, známa svojím ostrým slovníkom, si opäť schuti zahrešila pred televíznou kamerou. V jojkárskych Novinách sa včera rozčuľovala nad Daňovým úradom v Košiciach.

„Všetci rozprávame o kríze a každý p..u robí,“ hromžila Nora. Tá totiž počítala s tým, že mzdy svojim zamestnancom uhradí z daňového preplatku. Košickí daňováci jej však údajne zastavili vyplatenie nadmerného odpočtu z DPH.

Mojsejovej podriadení majú výplatný termín práve dnes a svoje peniaze tak zrejme neuvidia. Východoslovenská podnikateľka má aj na to riešenie. Aj keď len provizórne. „Pošlem ich v tých firemných tričkách Norafashion, čo majú, na výplaty na Daňový úrad. Však tam majú dosť peňazí,“ hľadala východisko z nepríjemnej situácie.

Do tej sa dostala kvôli februárovému, pôvodne, nedoplatku, takmer 43 eur za zamestnankyňu. Omeškanie však Noru pripravilo o možnosť, aby na účet jej firmy prišli peniaze v zrýchlenom konaní. Zákon totiž hovorí, že preplatok na daniach si v skrátenej lehote možno uplatniť iba vtedy, ak podnikateľ nemá voči štátu žiadne dlhy rok predtým, ako si o to nárokuje.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu