Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovej komplic: Takto si užíval s babenkami v Egypte!

Dušan Kónya v klipe Metalindy. Zobraziť galériu (9)
Dušan Kónya v klipe Metalindy.

BRATISLAVA – Chuť peňazí si vychutnával plnými dúškami! Okrem Nory Mojsejovej (51) je z finančného podvodu obvinený aj Dušan Kónya (45). Ide o sponzora kapely Metalinda, ktorý hráva aj v klipoch skupiny. My sme jeden zaujímavý objavili!

Už vo štvrtok sa do našej redakcie dostali zaujímavé informácie. „Chlap, čo je obvinený s Norou, je tiež zaujímavý človek. Je to sponzor kapely Metalinda,“ povedal nám náš zdroj. Informácie v takomto znení odzneli neskôr aj v spravodajskej relácii televízie Joj.

Topky.sk zistili, že Dušan Kónya kapelu nielen sponzoroval, ale si s radosťou na oplátku zahral aj v jej klipoch. Napríklad aj vo videu ku skladbe Veget. Ako vidno na záberoch, veget to naozaj bol! Kónya si tam zahral džina, ktorý celú kapelu vezme do Egypta, kde si chalani, ale aj samotný džin, užívajú pohodu s dievčatami. „Samozrejme, že to celé platil on. Aj tým tanečniciam cvakal cestu,“ tvrdí náš zdroj.

Zaujímavé je, že klip vznikol v roku 2007, kedy podľa obvinení polície prebiehal finančný podvod, do ktorého je Dušan Kónya zapletený. Má ísť o faktoringové machinácie. A zaujímavou zhodou náhod je, že podľa výpisu z obchodného registra sa Kónyova firma okrem iného zaoberá aj faktoringom. Podľa našich informácií ešte okrem toho prevádzkuje obvinený kúpaliská v Dudinciach a vo Vinici.

 

Čo je faktoring:
Faktoringové firmy sa zaoberajú odkupovaním pohľadávok. To znamená, že ak nejakej spoločnosti neboli zaplatené faktúry, môže ich predať faktoringovej spoločnosti – tá za ne zaplatí a potom od dlžníka vymáha peniaze sama.

Podľa polície v prípade Nory Mojsejovej a Dušana Kónyu išlo o faktoringový podvod, keďže faktoringovej spoločnosti prostredníctvom istého Martina G. predali falošné faktúry, ktoré nikdy neexistovali.

 
Sledujte TopkyTV: Videoklip skupiny Metalinda s obvineným Dušanom Kónyom.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu