Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Madonna vzdala hold Jacksonovi na svojom koncerte

Madonna počas svojho turné Sweet & Sticky Zobraziť galériu (8)
Madonna počas svojho turné Sweet & Sticky (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Americká speváčka Madonna v sobotu v londýnskej O2 Aréne v rámci svojho koncertného turné Sticky & Sweet vzdala hold "kráľovi popu" Michaelovi Jacksonovi, ktorý zomrel minulý týždeň vo veku 50 rokov po zástave srdca.

Madonna vystúpila v rovnakej hale, kde mal Jackson 13. júla začať sériu 50 koncertov, ktoré mali byť jeho návratom na koncertné pódia. Zatiaľ čo Madonna spievala hit Holiday, objavil sa v pozadí obraz mladého Michaela Jacksona. Potom spolu s "kráľovnou popu" vystupoval tanečník, ktorý mal podľa vzoru Michaela Jacksona na sebe klobúk, čierne trblietavé sako, biele tričko, bielu rukavicu a biele ponožky. Tanečník na Jacksonovu pieseň Wanna Be Starting Something predviedol choreografiu založenú na typických Jacksonových prvkoch, vrátane legendárneho moonwalku. Madonna o Jacksonovi hovorila ako o "jednom z najväčších umelcov, aké kedy svet poznal" a tanečníkovo vystúpenie ukončila zvolaním "Nech žije kráľ!".

Hold Madonna i jej tanečníci Jacksonovi zložili aj na záver koncertu, keď si každý na pravú ruku navliekol rukavicu, tak, ako to robieval aj "kráľ popu". Na stene boli premietané slová z Jacksonovej pesničky Man in The Mirror.

Jedna z návštevníčok koncertu, 29-ročná študentka z Pekingu, si myslí, že pocta Jacksonovi bola vrcholom Madonninho koncertu, "pretože speváčka vybrala fotku mladého Michaela, čo znamená, že chápe, že nemal žiadne detstvo". Jane Gadhiaová (47) zase povedala, že od časti venovanej Jacksonovi čakala viac, ale že to bolo vkusné. Vraj si myslela, že Madonna zaspieva jednu z jeho pesničiek.

Časť Madonninho koncertu venovaná Michaelovi Jacksonovi




Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu