Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Obnažené silikóny a tetovanie Jacksona - takto dráždi bisexuálka Jodie!

Jodie Marsh Zobraziť galériu (10)
Jodie Marsh

LONDÝN - Predvídavosť sa jej vyplatila! Hoci mediálna hviezda Jodie Marsh (30) neustále predvádza svoje obrovské vnady a početné tetovania, do užšej pozornosti paparazzov sa dostala len nedávno - vďaka vytetovanej tvári Michaela Jacksona (†50) na predlaktí!

Britská hviezdička si obrázok kráľa popu nechala vytetovať na ľavú ruku ešte v čase, keď sa Michael tešil zo života v kruhu svojej rodiny. S jeho smrťou sa však rozpútal neuveriteľný záujem o všetko, čo je s ním spojené, a tak sa Jodie v týchto dňoch pretŕča pred objektívmi v osvedčených pózach - s vystrčenými prsiami a s dobre viditeľnou podobizňou hudobnej legendy.

Vyumelkovaná tridsiatnička je v Británii známa predovšetkým z bulvárnych plátkov, v ktorých sa niekoľkokrát ukázala hore bez. Jej krivky si čitatelia mohli vyobzerať na stránkach novín The News of The World, The Daily Star, či The Sun a v apríli tohto roka sa dokonca zúčastnila šteklivého fotenia pre anglickú verziu magazínu Playboy.

Jodiena pekná tvárička neobišla ani televízne obrazovky, na ktorých sa objavila ako hviezda reality šou Celebrity Big Brother a Totally Jodie Marsh. V tej druhej modelka podľahla túžbe dostať sa pod čepiec a takýmto spôsobom si hľadala pána pravého. Nádejným ženíchom sa v upútavke prihovárala týmito slovami: "V septembri sa idem vydávať... Jediný problém je, že nemám chlapa!" Zaujímavosťou je, že hoci v televízii podstúpila fiktívnu svadbu s mužom, o nejaký čas začala randiť so ženou - kaderníčkou Ninou.

Obnažené silikóny a tetovanie
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu