Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zdeformované silikóny na svalnatom tele: Stálo jej to za to?

Jodie Marsh Zobraziť galériu (8)
Jodie Marsh

LONDÝN – S týmto zrejme nerátala! Hoci sa Jodie Marsh (32) kvôli svalnatej figúre poriadne nadrela, možno už čoskoro bude musieť ísť opäť pod skalpel. Celkový dojem z jej vypracovanej postavičky totiž kazí pohľad do výstrihu. Umelé vnady očividne dostali zabrať tiež!

Začína pripomínať plastikové čudo! Zapálenie, s akým sa Jodie Marsh pustila do bodybuildingu pôsobí síce obdivuhodne, výsledok tejto tortúry má však aj tienisté stránky. To, čo bolo kedysi jej pýchou, by brunetka dnes už veľmi vystavovať nemala. Silikónové poprsie sa jej totiž zdeformovalo do nevábneho tvaru – špatia ho priehlbiny a odpudivé kožné riasy!

Kam sa má muž v jej spoločnosti vlastne pozerať? Aj keď sa Jodie na udeľovaní cien benefičnej organizácie Global Angels snažila pôsobiť nenápadne, v skutočnosti narobila rozruchu viac než dosť. Jej overal mal síce lákavý výstrih, jeho obsah však už taký závideniahodný nebol, práve naopak. Za zmienku stojí tiež nešťastný účes s ofinou v štýle neostrihaného psa maltezáka. Tá jej siahala až po koreň plastikového nosa. Do očí by ste tak tejto kulturistke hľadeli naozaj ťažko!

Čo sa skrýva za do očí bijúcim defektom Jodienho hrudníka, je nateraz otázne. Podľa istého plastického chirurga zaň môže rapídny úbytok podkožného tuku. Ďalšia teória však hovorí, že športovo založená hviezda si nechala svoje prednosti zmenšiť, aby lepšie vyniklo jej prsné svalstvo. Ak by bola pravdivá práve druhá možnosť, potom ide o poriadne sfušovanú robotu amatéra!

Ktoré ďalšie celebrity majú silikónové prsia sa dozviete TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu