Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Desivý Hulk v ženskom prevedení: Zmrvený nos a silikóny na prasknutie!

Jodie Marsh ako ženská verzia komiksového hrdinu Hulka. Zobraziť galériu (11)
Jodie Marsh ako ženská verzia komiksového hrdinu Hulka. (Zdroj: Love It!)

LONDÝN – Odstrašujúci svalovec v sukni! Hoci sa Jodie Marsh (33) môže pochváliť vyšportovaným telom, jej oceľové svaly estetický dojem nevzbudzujú. Zvlášť, pokiaľ si natrie pokožku nazeleno a začne ceriť zuby. Silikónová celebrita sa s úlohou superhrdinky síce pokúsila zžiť vierohodne, no fotenie pripomína veľké fiasko.

Vskutku bizarný námet! V umení ako takom a vo fotografii sa zvyčajne žiadne medze nekladú. Odhadnúť tie správne hranice vkusu je však pre mnohé hviezdy príliš tvrdým orieškom. Príkladom môže byť Jodie Marsh, ktorá sa pred niekoľkými mesiacmi vrhla na drinu v posilňovni a premenila sa na fitnes maniačku. Svoje novonadobudnuté tvary ukazuje, kade chodí a nechá sa fotografovať pri každej príležitosti. Spoluprácu s magazínom Love It! si však predsa len mohla nechať prejsť hlavou.

Ako nevydarený vodník s dekoltom na prasknutie – tak vyznieva červenovláska, ktorá sa pred objektívom štylizovala do ženskej podoby komiksového Hulka. Viac ako jej svaly však pútajú pozornosť umelé prednosti. Pri grimasách sa jej navyše zošúveril nos, ktorý už v prirodzenej forme pôsobí dojmom, akoby ho zliepal ľavoruký plastický chirurg – začiatočník.

Napriek tomu, že Jodie pretŕčanie svojho tela priam miluje, v súkromí má za sebou zaujímavý rozchod. Nedávno odkopla Kirka Norcrossa, s ktorým sa zvykla vášnivo cmúľať a fotky zverejňovať na sociálnych sieťach. Príčina krachu ich vzťahu je teda viac než prozaická – fitneska s ním odmietala spávať. „Vídali sme sa len pár týždňov a on odo mňa očakával sex. Nie som len kus mäsa, s ktorým chlapi chcú mať sex. Ja si samu seba teraz viac vážim,“ priznala v otvorenom rozhovore pre spomínaný magazín. Žeby mala predo dvermi naozaj dlhý rad nápadníkov?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu