Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

EXKLUZÍVNE Sexi SuperStaristka Hatalová: Neskutočne provokuje!

Natália Hatalová Zobraziť galériu (7)
Natália Hatalová

BRATISLAVA – Má netopiera! Finalistka tretej série šou Slovensko hľadá SuperStar Natália Hatalová (19) sa po viac ako roku konečne rozhýbala. Na scénu slovenskej popmusic totiž vstupuje s novým provokatívnym singlom Netopier. Ten si môžete exkluzívne vypočuť na topkách.

Pesnička tmavovlasej krásky pochádza z dielne známeho producenta Romana Slávika, ktorý je aj autorom hitu Vyrobená pre mňa od skupiny Desmod. V prípade textu do skladby Netopier sa však viac "vybúril". Slová v piesni totiž pôsobia v spojení so sexi zjavom a hlasom speváčky veľmi provokatívne.

A toho si je vedomá aj samotná Natália. „Text je naozaj trochu provokatívny. Som zvedavá, ako ho ľudia príjmu. Mne sa veľmi páči a zatiaľ mám na pesničku samé pozitívne ohlasy,“ tvrdí Hatalová, ktorá sa tento rok predviedla aj v Eurovízii s piesňou Spím. V šou nahradila víťazku SuperStar 3 Vierku Berkyovú.

Časť textu piesne Netopier:

Keby si ma otrávil, tak budem otrávená

keby si ma vyzliekol, tak budem nahá

keby si ma omámil, tak budem omámená

a keby si ma zabil, tak milujem svojho vraha.

 

Tu si môžete vypočuť exkluzívne ukážku z nového singlu Hatalovej – Netopier.
This text will be replaced



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu