Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sexi misska Mendrejová: Rozchod s milencom! Toto telo je už voľné!

Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (10)
Denisa Mendrejová

BRATISLAVA – Milostnému romániku je koniec! A dlho nevydržal. Topky.sk vypátrali, že víťazka súťaže Miss Universe 2009 Denisa Mendrejová (22) sa rozišla so svojim priateľom, ktorého identitu sa jej darilo počas celého trvania vzťahu tajiť.

Ešte v čase, keď vyhrala sympatická blondínka súťaž krásy, to vyzeralo s jej vzťahom celkom sľubne. S priateľom síce netvorili pár dlho, no všetko klapalo podľa predstáv oboch. „Áno, sme šťastní, aj keď je to krátky vzťah,“ hovorila Denisa koncom marca s úsmevom o milostnom romániku. Ten však nemal dlhú životnosť. Ako sa topky.sk dozvedeli, vydržal iba približne štyri mesiace.

„Je pravda, že sme sa rozišli. No nechcem sa k tomu bližšie vyjadrovať,“ povedala nám smutne Miss Universe 2009. Podľa našich zistení bol najväčší problém v tom, že Denisa bola po zisku titulu časovo a pracovne veľmi vyťažená. Nemala teda toľko možností venovať sa svojej polovičke.

No ako sa vraví, všetko zlé je na niečo dobré. Aspoň bude mať teraz viac času pripraviť sa na celosvetovú súťaž krásy Miss Universe, ktorá sa bude konať na Bahamách. Tam si zmeria sily s kráskami z iných krajín. „Odlietam začiatkom augusta a veľmi sa tam teším. Pobyt bude trvať tri týždne,“ povedala nám dlhonohá blondínka. Snď tam bude mať dostatok príležitostí, aby z hlavy vyhnala smútok za stroskotaným vzťahom.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu