Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Miss Universe Mendrejová „hore bez“: Podprsenku nenosím!

Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (8)
Denisa Mendrejová

BRATISLAVA – Dráždi svojím sexi telom! Tohtoročná Miss Universe Denisa Mendrejová (22) rozhodne vie ako zaujať. Predviedla to aj na stredajšej akcii v istom bratislavskom hoteli, keď sa objavila na módnej šou a aj následnej párty bez spodnej bielizne.

Najkrajšia Slovenka tohto roka sa opäť predviedla v plnej kráse. Denisu Mendrejovú topky.sk stretli na stredajšom krste nového alkoholického drinku. Pri tejto príležitosti sa konala aj módna šou, na ktorej sa v roli modelky predviedla aj sexi plavovláska. Tá zaujala nielen krásnymi šatami od módneho návrhára Andreja Baraníka, ale aj menším trapasom na móle. Róbu si totiž nechtiac pristúpila a takmer jej vykukli prsia, keďže pod šatami nemala podprsenku.

Po oficiálnej časti nasledovalo občerstvenie, kde sa Denisa objavila opäť v krásnych sexi šatách. A opäť bez podprsenky. Topky.sk sa jej preto spýtali, či rada chodí bez spodnej bielizne. „Nemôžem povedať, že som bez spodnej bielizne, nemám iba podprsenku. Ostatné časti mám,“ povedala so smiechom plavovláska, ktorá si celý večer na prsiach „chovala“ svojho psíka Bastiana.

Sledujete TOPKY TV: Mendrejová o nenosení bielizne, ale aj o tom, ako vyzerá, keď je opitá.

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na módnej šou.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu