Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Heidi Klum vyvádzala so ženou a s rastúcim bruškom... Padli bozky!

Heidi Klum Zobraziť galériu (10)
Heidi Klum

NEW YORK - Rastie do krásy! Sexi tehuľka Heidi Klum (36) je s pribúdajúcimi kilogramami nielen čoraz atraktívnejšia, ale navyše nestráca zmysel pre zábavu. Tú na červenom koberci rozprúdila svojím bruškom a za odmenu naň dokonca dostala i nežný bozk... Od ženy!

Nemecká modelka sa ocitla v centre pozornosti na najväčšej udalosti roka v módnom priemysle, ktorú predstavuje rozdávanie cien Rady amerických módnych návrhárov (CFDA). Hoci je Heidi v piatom mesiaci tehotenstva, takúto príležitosť si nenechala ujsť - dorazila v dobrej nálade a v metalickým šatách asymetrického strihu z dielne dizajnéra Michaela Korsa.

Žiariaca blondínka sa výborne zabávala s modelkou a herečkou Molly Sims. Tá mala totiž na sebe luxusnú róbu Dolce & Gabbana s veľkými obrázkami nesmrteľnej Marilyn Monroe. Korzetové šaty s viacerých vrstiev Heidi okamžite padli do oka a neváhala pod ne nakuknúť. Molly ju na oplátku jemne pobozkala na zväčšujúce sa bruško, v ktorom rastie štvrtý potomok speváka Seala.

Na udeľovaní cien sa to hemžilo známymi tvárami nielen zo sveta modelingu, ale aj z oblasti kinematografie. Medzi najlepšie oblečené hviezdy patrila holandská supermodelka Doutzen Kroes v červených šatách, ktorá pripomínala vzrušujúcu Carmen. Z herečiek sa patričnej pozornosti ušlo hlavnej hrdinke aktuálnej snímky Star Trek. Zoe Saldana zvolila sivú kreáciu z ľahkého šifónu od Kelvina Cleina, ktorá jej odhaľovala ramená a obrysy bradaviek. Veď čo by to bolo za spoločenskú akciu bez aspoň čiastočného poodhalenia krásy ženských pŕs?

Heidi Klum vyvádzala so
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu