Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prichytení: Peter Andre s novou kráskou, Halle Berry ako sexi siréna!

Halle Berry, Peter André a Sophie Chaudhary Zobraziť galériu (11)
Halle Berry, Peter André a Sophie Chaudhary

MACAO - Cez víkend si užívali v Číne! Krásna mulatka Halle Berry (42) vyrážala dych ako grécka bohyňa a spevák Peter Andre (36) zabúdal na trpký rozchod s modelkou Katie Price (31). A keďže klin sa klinom vybíja, šťastie našiel v náručí novej ženy s exotickou príchuťou!

Čokoládová herečka svoj sexepíl predvádzala na červenom koberci v Šanghaji. Jej zvodné krivky totiž v sobotu ozdobili dvanásty ročník medzinárodného filmového festivalu, ktorý v meste predstavujúcom čínske hospodárske a finančné centrum bude trvať až do 21. júna. Halle si na túto príležitosť zvolila jednoduchú bielu róbu na jedno rameno so striebornými vsadeniami. Americká krása s prímesou Grécka v podobe outfitu a to všetko na Ďalekom východe - jednoducho hriešna kombinácia!

V ten istý večer sa pred objektívmi fotografov usmieval aj Peter Andre, ktorý chcel zábermi s príťažlivou dámou po svojom boku pravdepodobne rozzúriť manželku Katie. Spevák si vyhodil z kopýtka na odovzdávaní indických filmových cien a spoločnosť mu robila bollywoodska kráska Sophie Chaudhary. Ani zďaleka pritom nešlo o náhodnú známosť - dvojica sa spolu výborne zabávala aj noc predtým na súkromnej párty, čo potvrdil jeden z hostí: "Mali k sebe veľmi blízko a vzájomným rozhovorom strávili veľmi veľa času."

Na otázku, čo si myslí o svojej novej spoločníčke, však Peter iba tajnostkársky pohrozil prstom: "Pekný pokus, pekný pokus." O niečo menej zdržanlivejšia bola aspoň Sophie, ktorá nešetrila slovami chvály na spevákov biely indický outfit: "Vyzerá úžasne, však?" Ktovie, či by tento názor zdieľala aj úbohá Katie - tá totiž ešte nedávno chcela manžela zúfalo získať späť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu