Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veľká radosť sexi modelky: Táto bohyňa je dvojnásobnou mamou!

Molly Sims Zobraziť galériu (14)
Molly Sims (Zdroj: Sports Illustrated)

BRATISLAVA - Americká modelka a herečka Molly Sims a jej manžel, filmový producent Scott Stuber, sa stali dvojnásobnými rodičmi. Dievčatko, ktorému dali meno Scarlett May, prišlo na svet v stredu 25. marca. Štyridsaťjedenročná rodáčka z mesta Murray v štáte Kentucky to oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu bábätka.

„Do našej rodiny sme privítali Scarlett May Stuber. Naše srdcia sú väčšie, keď si tu,“ napísala herečka k záberu z dielne fotografky Gie Canali.

Modelka a producent sa zosobášili v septembri 2011. V júni nasledujúceho roka sa im narodil syn Brooks Alan. To, že dvojica čaká druhé dieťa, oznámila Sims vlani prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky. „S obrovským nadšením sa chcem s vami podeliť o veľmi špeciálnu novinku. Scott, Brooks a ja privítame štvrtého člena našej malej rodiny - naše druhé dieťa,“ vyjadrila sa. „Neviem sa dočkať, aké to bude, keď budem matkou batoľaťa a novorodenca a neviem sa dočkať, kedy uvidím Brooksa v úlohe staršieho brata bábätka číslo dva. Viem, že ho bude ochraňovať,“ uviedla Sims v septembri 2014 na svojom profile na sieti Who Say. O mesiac neskôr prezradila, že budú mať dievčatko. 

Molly Sims v rokoch 2000, 2001, 2002, 2004 a 2006 pózovala pre prestížne plavkové čísla magazínu Sports Illustrated. Od kariéry modelky sa prepracovala na televízne obrazovky a filmové plátna. Účinkovala v seriáli Las Vegas: Kasíno (2003 - 2008) či v snímkach Starsky a Hutch (2004), Fušeri zo striedačky (2006), Yes Man (2008) alebo Fired Up! (2009). 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu