Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Beňová ako z Hollywoodu: Trúfla si na šaty mladučkej Mische Barton! Za 3000 eur!

Monika Beňová a Misha Barton. Zobraziť galériu (9)
Monika Beňová a Misha Barton.

BRATISLAVA – Žiarila! Monika Beňová (40) si na semifinále Let’s Dance 3 obliekla poriadne dráždivé šaty. Topky.sk o nich zistili viac! Vieme, kto ich mal oblečené pred političkou. A vypátrali sme aj to, koľko stáli.

Monika Beňová nemieri len do europarlamentu, ale aj do Hollywoodu. Aspoň tak by sa to totiž mohlo zdať podľa jej šiat. Nielenže vyzerajú hollywoodsky, ale sa už vo fabrike snov aj objavili. Úplne rovnaké šaty totiž už na sebe mala aj herečka Mischa Barton, známa zo seriálu O. C. California. Mischa je pritom takmer o polovicu mladšia, než Monika. Naša europoslankyňa však má takú postavu, že si môže dovoliť inšpirovať sa mladšími slečnami.

Ako sme sa dozvedeli, značku, od ktorej je táto róba, obľubujú aj ďalšie známe ženy. „Modely od týchto návrhárov nosia aj speváčky Madonna a Rihanna,“ povedal nám stylista Andrej Kusalik. Podľa neho Beňovej model stál okolo tri tisíc eur.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu