Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Beňová naostro: Monika, toto chcelo odvahu!

Monika Beňová sa takto vyparádila. Zobraziť galériu (7)
Monika Beňová sa takto vyparádila.

BRATISLAVA – Tá sa teda vyfintila! Europoslankyňa Monika Beňová (40) vyvolala počas včerajšieho kola Let´s Dance nemalý rozruch. Na svedomí to mali jej dráždivé šaty, ktoré toho odhaľovali poriadne veľa.

Manželka milionára Fedora Flašíka si zvolila na nedeľňajšie semifinálové kolo Let´s Dance poriadne odvážny outfit. Rozparok na šatách a podprsenka odložená v šuplíku so spodnou bielizňou urobili z eurposlankyne doslova dračicu.

„Pozri, hore je úplne naostro,“ šepkali si prítomní hostia na adresu Moniky Beňovej, ktorá nedráždila okolie iba vrchnými partiami, ale aj nohami. Ženskú príťažlivosť političky totiž ešte umocňoval aj fakt, že jej šaty počas sedenia až príliš odokrývali ženské krivky. Iba kúsok chýbal k tomu, aby odhalila aj to, čo by nechcela.

Ako však vidno na našich fotografiách, Monika mala všetko pod kontrolou. Svoje vnady si totiž počas prenosu kontrolovala. Keď sa postavila, aby ocenila tanečníkov potleskom, pozrela sa na prsia a sledovala, či je všetko na správnom mieste. Strážil ju aj manžel Fedor Flašík, ktorý z nej nespustil ruky.

Pozrite si fotografie v našej GALÉRII!

 


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu