Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Správy alebo módna prehliadka?

Lenka Hriadeľová
Lenka Hriadeľová

Lesklé šperky, odvážne výstrihy, žiarivé farebné kombinácie – nový imidž moderátorov spravodajstva TV JOJ sa jednoducho nedá prehliadnuť.

Zmeny v súlade s najnovšími módnymi trendmi pripravila imidžmejkerka JOJ-ky Emma Tekelyová. „Vychádzala som z toho, že naše spravodajstvo má bližšie k divákovi, preto ani naši moderátori nemusia vyzerať stroho ako televízni žurnalisti na spravodajských staniciach,“ vysvetľuje. Pri výbere oblečenia a doplnkov stavila na nápadnú eleganciu, ale inšpirovala sa najmä osobnosťami moderátorov.

Zmena je život

Moderátori spravodajstva sú so svojím novým vzhľadom spokojní. „Každá žena by sa potešila pekným šperkom, kvalitným a trendovým kostýmom, ktoré ju skrášlia. Aj keď nie sú vlastné, ale televízne,“ priznáva Adriana Kmotríková. „Z času na čas mi urobí radosť aj malá zmena vizáže.“ Nový imidž uvítala aj moderátorka športových správ Lenka Hriadeľová, ktorú potešilo i to, že pre moderátorov začali šiť veci na mieru. „Všetko bude presne sedieť, nesmieme preto príliš priberať ani chudnúť,“ vraví s úsmevom. Ako reagovali na svoju premenu ich mužskí kolegovia, ktorí sa zbavili biznisových kravát a teraz pôsobia ako mladí elegáni? „Mne tieto zmeny sedia, mám rád červenú, oranžovú i žltú. Dokonca si myslím, že to mohlo byť ešte odvážnejšie,“ prezrádza Ľuboš Sarnovský.

Musíme byť „in“!

Viac ohlasov na nový imidž dostávajú šarmantné moderátorky. Adriana Kmotríková si po „hodnotenie“ ani nemusí chodiť do redakčnej pošty. „Keď sa idem obliecť a nalíčiť do maskérne, a potom kráčam po chodbe späť do kancelárie, všetci sú nadšení z tej premeny,“ priznáva moderátorka, ktorú teší, že kladné ohlasy dostáva nielen od mužov. „Nie všetci na Slovensku sledujú najnovšie trendy, ale my sme možno pre mnohých akýmsi vzorom. Mali by sme byť v trende a prinášať to, čo je práve ‚in‘,“ vraví Adriana. Ako reaguje prevažne mužské publikum na „skrášlenú“ moderátorku športových správ? „Dostala som pár e-mailov, kde mi diváci píšu, že si zmenu všimli, ale že som bola krásna aj predtým,“ odpovedá s úsmevom Lenka Hriadeľová. Jej kolega Ľuboš Sarnovský má zasa skvelého kritika vo svojej manželke Slávke: „Hoci je už pripravená na všetko, s mojou novou podobou je naozaj spokojná.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu