Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Moderátori JOJ-ky: Tešte sa! Prekvapíme vás novým imidžom!

Zuzana Hajdu Zobraziť galériu (3)
Zuzana Hajdu

BRATISLAVA - Moderátori hlavného večerného spravodajstva TV JOJ podstúpili zmenu imidžu!

Zatiaľ čo páni Ľuboš Sarnovský (29) a Braňo Ondruš (31) "odhodili" konzervatívne kravaty, ich moderátorským polovičkám - Zuzane Hajdu (29) a Adriane Kmotríkovej (34) pribudli v dekoltoch a na ušiach luxusné šperky. A to ešte nie je všetko!

Saká a kostýmy moderátoriek budú od dnešného večera plné romantických farieb. Ružovej, broskyňovej ... Okrem toho zažiaria moderátori aj módnymi doplnkami. A ak bude Zuzanino alebo Adrianino sako predsa len fádnej farby, jeho golier oživia ruža alebo brošňa.

"Celá vizáž bude v štýle glamour. To znamená, že šperky budeme mať z lesklých materiálov, ktoré vyzerajú luxusnejšie a vlasy budú zvlnené," vysvetľuje tvár Novín TV JOJ Adriana Kmotríková. Túto moderátorku by vedenie Jojky chcelo prezentovať v štýle "Lady Diana".

Jej o nič menej príťažlivá kolegyňa Zuzana by mala byť časom ešte viac sexi. "Veľmi sa teším na túto zmenu. Šperky na žene totiž podčiarkujú ženskosť," netají svoju radosť Hajdu.

Náhrdelníky a náušnice, ktoré diváci uvidia počas Novín TV JOJ, sú zapožičané z najprestížnejších bratislavských klenotníctiev a ich hodnota je vyčíslená v desiatkach tisícok.

Zmene imidžu sa nevyhnú ani spravodajskí moderátori Sarnovský a Ondruš. Ich saká budú počas vysielania rozopnuté a kravaty z nich občas zmiznú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu