Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šialené rozhodnutie: Vilomeniny končia!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (8)
Vilo Rozboril

BRATISLAVA - Moderátorovi Vilovi Rozborilovi (37) sa blýska na lepšie časy. Kvôli ponuke uvádzať novú reality show Mojsejovci je ochotný obetovať aj vlastný zábavný program Vilomeniny. V televízii Markíza preto už onedlho ukončia výrobu obľúbeného zábavného programu.

Populárnu zábavnú rodinnú reláciu Vilomeniny by v marci mala nahradiť nová reality show boháčov z východného Slovenska, manželov Braňa a Nory Mojsejovcov. Tí ponúkajú jednému Slovákovi vo veku od 18 do 50 rokov dva milióny korún na ruku, ak "prežije" spolu s nimi v ich luxusnej rezidencii isté obdobie. Bližšie podmienky relácie sú zatiaľ nejasné.

Po dvaapolročnom úspešnom vysielaní Vilomenín sa realizačný tím rozhodol presedlať na lepšieho "koňa". "V každom prípade ide iba o prestávku. Po skončení Mojsejovcov sa program Vila Rozborila vráti späť na obrazovku TV Markíza," zdôraznila hovorkyňa komerčnej televízie Ivana Semjanová.

To, či moderátora pri rozhodovaní uvádzať novú reality show ovplyvnila aj výška honoráru, sa nám zistiť nepodarilo. "Otázka peňazí je obchodným tajomstvom. Rozhodnutie vyšlo aj od samotného moderátora. Celý tím si potrebuje oddýchnuť a nemôže robiť dve veci súčasne," dodala Semjanová. Podľa zistení Nového Času je come back Vilomenín naplánovaný na jún.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu