Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Milionárka Donatella Versace: Otrasné! Ovisnutá koža a žabacie pery!

Donatella Versace Zobraziť galériu (4)
Donatella Versace

CANNES - Úspešná sestra jedného z najslávnejších návrhárov Gianniho Versaceho sa ukázala medzi smotánkou stretávajúcou sa na filmovom festivale. Hoci šaty svetovo vychytenej značky Versace malo na sebe v ten večer viacero dám, Donatella (54) z nich pôsobila najhorším dojmom.

Túto dámu by ste len sotva dokázali prehliadnuť. Na kosť vychudnutá odfarbená blondínka je umelo obohatená o silikónové prsia a nepodarené, neustále sa špúliace pery. Kvôli nevydarenej plastickej operácii úst nie je Donatella schopná už roky vyčarovať sympaticky vyzerajúci úsmev.

Hoci je značka Versace považovaná za jednu z najžiadanejších na trhu, samotná jej predstaviteľka je asi tou najnevhodnejšou osobou na ich predvádzanie. K zlepšeniu jej vzhľadu teda nepomohli ani plastické operácie, ktorými chcela dosiahnuť dostatočne reprezentatívny výzor.

Zo slávnejších tvárí sa v šatách značky Versace ukázala aj najlepšie zarábajúca herečka Angelina Jolie. Kto však v drahom oblečení pôsobil neporovnateľne lepším dojmom sa už zrejme pýtať netreba.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu