Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Iglesias v Bratislave šokoval: Bozkával sa s fanúšičkou na pódiu!

Enrique Iglesias a dievča z publika. Zobraziť galériu (17)
Enrique Iglesias a dievča z publika.

BRATISLAVA - Dokonalá šou! Tak by sa dalo opísať dvomi slovami včerajšie vystúpenie speváka Enriquea Iglesiasa (34) v Bratislave. Španielsky sexidol predviedol okrem svojich najväčších hitov aj skvelú zábavu. Počnúc pitím vodky na pódiu, spievaním s chlapcom, ktorého vytiahol z davu, končiac bozkávaním fanúšičky.

Preplnené bratislavské NTC sa včera otriasalo v základoch. Dôvodom bolo vystúpenie Enriquea Iglesiasa, ktorý prišiel na Slovensko odohrať dva koncerty. Ten prvý sa konal v hlavnom meste.

Svetoznámy spevák sa so svojou kapelou postaral o perfektnú šou pre divákov od prvého momentu, keď ho zdvíhacia plošina vyzdvihla spod pódia na javisko. Vystúpenie odštartoval skladbou „Can you hear me“, po ktorej nasledovali hity ako napríklad „Bailamos“, „Rhythm Divine“, či „Ring my bells“. Pri nich dostal do varu celé publikum. Najmä ženskú časť. Dievčatá šaleli, keď sa k nim ich idol priblížil doslova na dotyk. Pódium totiž bolo postavené tak, že z neho viedli do stredu a bokov haly móla, čo zabezpečilo dokonalý kontak s publikom.

Enrique však nezabudol ani na mužov. Spomedzi prítomných návštevníkov totiž náhodne vytiahol dvadsaťdvaročného študenta Mira, s ktorým si priamo na pódiu dali dva poháriky vodky, porozprávali sa, ba čo viac, Iglesias mu dokonca požičal mikrofón, aby si spolu s ním zaspieval úryvok skladby „Purple rain“.

Jednoznačne najväčší zážitok večera však mala mladá fanúšička. Slečnu, ktorá sa spevákovi predstavila ako Janka, si totiž vybral na samotný záver koncertu spomedzi davu. Iba pre ňu zahral romantickú pieseň „Hero“. Počas toho v sebe spevák nezaprel španielsky temperament a priamo na pódiu ju hladil po vlasoch. Potom jej chytil ruku, ktorú následne pritisol na svoje pozadie. Aby toho však nebolo málo, vymenili si bozk. Dievčina iba stála a neverila, že sa práve ona stala na malú chvíľu súčasťou veľkolepej šou.

Koniec koncertu zavŕšil Iglesias slovami: „Veľmi sa mi tu páčilo. Zábava, o akú ste sa dnes večer postarali, bola viac než úžasná. Za to vám veľmi ďakujem. Určite sa sem ešte vrátim.“ Dnes ešte hudobníka čaká vystúpenie v metropole východu – v Košiciach.

 

Pozrite si fotografie z koncertu! Nájdete ich v našej GALÉRII!

 

Viac článkov o spevákovom pobyte u nás:

Enrique Iglesias: Pred koncertom museli zasahovať statici!

Zhýčkaný Enrique na Slovensku: Chce porcelán a strieborný príbor!

 

VIDEO: Spevák na záver predstavil kapelu a potom sa bozkával s fanúšičkou.

VIDEO: Iglesias sa postaral o dokonalú zábavu.

VIDEO: Posledná pieseň, ktorá odznela, bola Escape.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu