Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zhýčkaný Enrique na Slovensku: Chce porcelán a strieborný príbor!

Enrique Iglesias Zobraziť galériu (5)
Enrique Iglesias

BRATISLAVA - Už o necelý týždeň príde na Slovensko jedna z najväčších svetových hviezd populárnej hudby Enrique Iglesias.

Pokiaľ zhliadnete príchod veľkej výpravy 6 kamiónov a 3 autobusov, prichádza Enrique so svojou zvukovou a svetelnou aparatúrou, vlastnými technikmi a organizačným tímom. Svoju koncertnú šou u nás predstaví hneď dvakrát - 19. mája v Sibamac Aréne v Bratislave a 20. mája v Košiciach, v Steel Aréne.

Veľkolepá šou sa uskutoční na neštandardne veľkom a atypickom pódiu s vnútorným tunelom, určenom na pohyb umelca počas koncertu. Čo sa požiadaviek týka, Enriquemu a jeho skupine musí byť k dispozícii non-stop kuchár s medzinárodnými skúsenosťami a plynulou angličtinou.

Podmienkou pre kuchára je, aby pôsobil v dvoch anglicky hovoriacich krajinách. Variť sa bude priamo v šatniach! Žiadne donesené alebo ohrievané jedlo manažment nestrpí. Dopredu musia byť pripravene organické potraviny – zelenina, ovocie, čerstvý koreň zázvoru a na mieste sa budú variť jedlá na požiadanie podľa aktuálnej chute. Obsluhujúci personál a čašníci musia tiež plynulo hovoriť po anglicky a vo všeobecnosti musí byť catering na vysokej úrovni.

Enrique a jeho manažment budú jesť iba z porcelánu a strieborným príborom! Súčasťou kuchyne musí byť aj personál, ktorý bude neustále upratovať špinavý riad. Poriadok treba udržiavať počas celého dňa. Špeciálne pre Enriqueho bude k dispozícii lekár, chiropraktik a krčný špecialista minimálne na telefóne počas jeho pobytu. Svetová hviezda túži mať v šatni iba 2 fľaše vodky značky Grey Goose (žiadna iná náhrada), 10 bledých uterákov, tak isto do šatne pre kapelu a pre dámy zasa uteráky a kvalitné odrodové červené vína. Neoddeliteľnou súčasťou je samozrejme strážna služba a haldy malých čiernych uterákov na pódium.

Španielsky spevák, textár, model a herec sa po celom svete preslávil hlavne vďaka hitom ako „Bailamos“, „You’re My No. 1“, „Hero“, „Escape“, „Rhythm Divine“, „Tired of Being Sorry“, či duetom s Whitney Houston „Could I Have This Kiss Forever“. Minulý rok vydal album svojich najväčších hitov pod názvom „Greatest Hits“ a práve tieto hity sľubuje zaspievať aj slovenským fanúšikom.

Počas svojej kariéry sa Enrique Iglesias stal jedným z najpopulárnejších a vôbec najúspešnejších španielskych interpretov, ktorým sa podarilo presadiť sa na celosvetovej hudobnej scéne. Momentálne má na konte viac ako 60 miliónov kusov predaných nosičov. Zviditeľnil sa nielen svojou hudbou, ale aj vzťahom s ruskou tenistkou Annou Kurnikovovou a svojou veľkou záľubou v zavádzaní novinárov.

Enrique Iglesias feat. Ciara -Takin` Back My Love

Enrique Iglesias - Can You Hear Me (EURO 2008)

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu