Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prsnatá Judínyová: Mala čo robiť, aby jej nevykukli vnady!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (8)
Erika Judínyová

BRATISLAVA – S „letnými“ teplotami bojuje po svojom! Moderátorka markizáckej Smotánky Erika Judínyová (37) si na nedeľňajšie Let´s Dance zvolila outfit, v ktorom jej rozhodne nebolo horúco. Odvážnym topom však rozpálila prítomných pánov.

Krása občas niečo stojí! Televízna blondínka síce vyzerala sexi, no nemohla sa úplne uvoľniť. Erika Judínyová si totiž zvolila na tanečnú šou až taký odvážny outfit, že si musela dávať pozor, aby nepredviedla to, čo by malo zostať skryté. Moderátorka si z toho dôvodu neustále naprávala top, ktorý okrem jej holého chrbta odhaľoval aj časť ženských predností.

Dráždivosť jej oblečenia ešte umocňoval aj fakt, že si nedala podprsenku. O Erike je totiž známe, že príliš neobľubuje tento typ spodnej bielizne. Ako sama tvrdí, vyvoláva u nej skľučujúce pocity. Len sa potom musí mať na pozore a neustále kontrolovať, či je všetko na správnom mieste. 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu