Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Judínyová: Na móle sexi, v zákulisí s maniermi!

Erika Judínyová na móle. Zobraziť galériu (61)
Erika Judínyová na móle.

BRATISLAVA – Dupla si! Moderátorka Erika Judínyová (37) včera vymenila mikrofón markizáckej Smotánky za predvádzacie mólo. Na Bratislavských módnych dňoch si vyskúšala rolu modelky. Ako sme sa v súvislosti s touto jej úlohou dozvedeli, v zákulisí to mali organizátori s Erikou ťažké.

V bratislavskom luxusnom hoteli sa včera konala módna šou, na ktorej predviedli svoje umenie dvanásti návrhári a návrhárky. Medzi profesionálnymi modelkami, ktoré odprezentovali na vlastnom tele ich tvorbu, bola aj moderátorka Erika Judínyová.

Tá sa ukázala v šatách od návrhára Marina Hrču. Aj keď bola na móle obdivovaná, v zákulisí mali kvôli nej ťažkú hlavu. Keďže sa neživí modelingom na profesionálnej úrovni, nechcela na sebe nechať robiť extravagantné pokusy.

„Dosť som im do toho kecala. Nie som modelka, ktorá by sa nechala navliecť do hocičoho. Dokonca mi chcel vlasový stylista urobiť na hlave veľké vlasy. Ja som si to neželala. Chcela som byť prirodzená a nedala som sa na to nahovoriť,“ povedala nám Judínyová. Ako ďalej prezradila, možno by sa neštítila predviesť aj o čosi odvážnejší – jemne priesvitný model. „Všetko by záležalo od osvetlenia,“ povedala so smiechom.

Kto všetko si nedal ujsť módnu šou? Ako vyzerali modely? Pozrite si všetko v našej GALÉRII! 

 

Sledujte TOPKY TV: Erika Judínyová o predvádzaní na móle.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu