Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pociskovej návrat z Moskvy: Piesňou neuspela, krásou áno!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (16)
Nela Pocisková (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – A predsa má titul! Hoci Nela Pocisková (18) a Kamil Mikulčík (31) s piesňou Leť tmou skončili až na 37.mieste, naša speváčka sa má čím pochváliť. V ankete najčítanejšieho ruského denníka o najkrajšiu speváčku Eurovízie totiž skončila na bronzovej priečke.

Neuspeli, no zviditeľnili sa! Kamil Mikulčík a Nela Pocisková podľa mnohých názorov patrili v Moskve k najkrajším hlasom celej súťaže. Na postup to však nestačilo, keďže bodov od poroty aj hlasov od divákov im prišlo pomenej.

Rusi ale na našu spevácku dvojicu asi len tak ľahko nezabudnú! Najmä na Nelu Pociskovú! Ruský denník Ekstra M - Vostok totiž vyhlásil anketu o najkrajšiu ženu spomedzi všetkých speváčok, čo sa Eurovízie zúčastnili. Hlasujúci Rusi pridelili Nele tretiu priečku! Predbehli ju len Aysel z Azerbajdžanu a Yohanna z Islandu. Topky.sk po Nelinom prílete na viedenské letisko zisťovali, aký ma z toho mladá speváčka pocit.

„Je to príjemné,“ s úsmevom nám povedala Nela. Ona sama by však nikdy neuvažovala nad prihlásením sa do súťaže krásy. „Myslím, že ani nie. Na takú súťaž nemám výšku, miery a ani chuť,“ tvrdí muzikálová herečka.

Poradie najkrajších speváčok z Eurovízie.

 

Pozrite si fotografie z návratu slovenskej výpravy v našej GALÉRII.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu