Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hviezdy Nela a Kamil po skončení v Eurovízii: Ťahali do štvrtej rána!

Nela Pocisková a Kamil Mikulčík
Nela Pocisková a Kamil Mikulčík (Zdroj: Topky.sk)

MOSKVA – Dlho, no decentne! Zdá sa, že byť na prahu pred finále Eurovízie nie je med lízať. Nela Pocisková (18) a Kamil Mikulčík (31) síce boli po eurosongovom maratóne poriadne vyčerpaní, no topkám sa podarilo zistiť, že na nohách vydržali takmer do svitania.

Neflámovali! Nela Pocisková a Kamil Mikulčík vo štvrtok večer svojím spevom reprezentovali Slovensko v tom najlepšom slova zmysle. Po vynikajúcom vystúpení si však okázalý žúr vo veľkom štýle nedopriali.

„Na hotel sa nám podarilo dostať okolo druhej ráno. Dali sme si pivo a približne o štvrtej sme išli spať,“ opísal nám Ďurovčík atmosféru po skončení prenosu. Ten si u nás pozrelo vyše pol milióna divákov.

Pritom vystúpenie Nely a Kamila podľa informácií topiek sledovalo až okolo deväťstotisíc Slovákov. Šokujúco sa k vysielaniu postavila Česká televízia, ktorá program odvysielala zo záznamu až desať minút po polnoci na druhom kanále. Českí diváci teda možnosť hlasovať za naše spevácke duo nemali. A rovnako tak aj my, keďže podľa pravidiel krajina svojich reprezentantov podporiť nemôže.

Hasprová, Zimányiová, Ďurovčík, Pyco a Bezdeda:

Čo si myslia o výkone Nely a Kamila?


„Myslím si, že to odspievali dobre a neurobili nám hanbu, práve naopak. Podľa mňa mali postúpiť do finále,“ zhodnotila vystúpenie Pociskovej a Mikulčíka speváčka Katka Hasprová, ktorá nás na Eurosongu reprezentovala v roku 1998.

„Videla som záznam z generálky. Nelin zdravotný stav sa, bohužiaľ, podpísal na intonácii. Ale obdivujem ju, že to zaspievala s toľkými komplikáciami,“ myslí si členka slovenskej poroty v moskovských kolách Eurovízie, speváčka Andrea Zimányiová.

„Nela si myslí, že to mohla zaspievať ešte lepšie. Nás potešili reakcie ľudí a odborníkov,“ sprostredkoval nám svoje dojmy priamo z Mosky Pociskovej manažér Ján Ďurovčík.

„Moderoval som akciu, stihol som len vyhlasovanie výsledkov,“ povedal nám sklamane moderátor slovenských kôl Eurovízie Martin „Pyco“ Rausch.

„Bolo to pekné. Keď by som mal porovnávať ostatné výkony, tak boli veselšie, ale inak boli vynikajúci,“ netajil topkám nadšenie z vystúpenia jeden z horúcich favoritov na postup do moskovského finále Eurosongu. 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu