Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chudá Banášová priznáva: Trčia mi rebrá!

Adela a jej rebrá Zobraziť galériu (6)
Adela a jej rebrá

BRATISLAVA - Výrazne štíhla! Počas tancovania vraj neschudla ani kilo, no napriek tomu je ako prútik! Moderátorka Adela Banášová (28) v minulotýždňovom kole Let´s Dance 3 ukázala, ako jej trčia rebrá.

Populárna plavovláska Adela Banášová nemala nikdy problém s nadbytočnými kilogramami. Práve naopak. Je známa svojou štíhlou postavou. Tá však pri jej výške pôsobí až extrémne chudo. Topky.sk preto zisťovali, či aj ona, ako väčšina tancujúcich osobností, počas Let´s Dance zhodila nejaké to kilo.

„Ja som neschudla. Som stále rovnaká. Musím povedať, že počas Let´s Dance jem samé nezmysly. Stále nám tu niekto vypeká. Ja jednoducho nepriberám,“ tvrdila tancujúca moderátorka, ktorá sa napriek nízkej váhe cíti zdravo. Nadbytočným kilogramom sa však nebráni.

„Keď raz priberiem, budem aj rada. Lenže nepriberám tak, že by som mala hrubšie ruky či väčšie prsia, ale priberám do brucha a zadku. Takže potom vyzerám ako pavúk,“ zavtipkovala na vlastnú adresu Banášová. Ako sama ďalej podotkla, so šatami, ktoré mala oblečené počas samby, nebola príliš stotožnená. Dôvod? Trčali jej rebrá. „Neviem, či boli práve pre mňa stvorené. Napríklad aj tuto mi trčí rebro,“ okomentovala svoj výstrih na kostýme.

Sledujte TOPKY TV: Banášová o svojej váhe a trčiacich rebrách i o svojich rodičoch.





Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu