Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

a FOTO Adelu verejne vybozkával Modrovský: Hra alebo skutočná láska?!

Banášová a Modrovský vo Zobraziť galériu (5)
Banášová a Modrovský vo "víre" vášne. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Ďalší muž po jej boku! Moderátorka Adela Banášová (28), ktorá v súčasnosti tancuje v šou Let´s Dance s Petrom Modrovským (25), je opäť šťastná. Topky.sk zisťovali, či je úspešná plavovláska opäť zamilovaná alebo sa len snaží zmiasť okolie.

Vášnivé a nežné zároveň! Také boli bozky tanečníka Petra Modrovského, ktorými zasypal v nedeľu v priamom prenose tanečnej šou moderátorku Adelu Banášovú. „Mne to bolo také zvláštne, že stojím v „plavkách“ na Deň matiek a Peťo mi dá pusu. Aj Petra Polnišová s Tomášom Surovcom rozmýšľali, že keď dobre zatancujú, tak si dajú bozk. Ale vyvŕbilo sa to do takého väčšieho extrému. Nebolo mi to až také príjemné, keď mám pravdu povedať. Nie preto, že mi dal Peťo pusu, ale preto, že sa hulákalo pusu - pusu,“ tvrdila Adela. Tá podľa vlastných slov momentálne prežíva s Peťom šťastné obdobie.

Na margo bozkov sme sa ešte plavovlásky spýtali, či je do Petra zamilovaná. Tvorí dvojica pár aj v súkromí? „Čo sa týka nášho vzťahu, ja to nechám na kreativite novinárov. Mám sa dobre, je to fajn,“ zahmlievala Banášová a pokračovala: „Ja mám jedno obrovské šťastie, že mám Peťa za tanečného partnera. Takže mi je dobre.“ Moderátorka teda vzťah k Modrovskému priamo nepriznala, no ale ani nevyvrátila.

Zrejme len čas ukáže, či ide o mediálne divadlo, alebo naozajstnú lásku. Jedno je však isté. U Adely nie sú obvyklé takéto otvorené prejavy sympatií prv, než prizná vzťah. Či už išlo napríklad o Tomáša Bezdedu, s ktorým sa dala dokopy počas SuperStar alebo Rasťa Brezovského, s ktorým tvorila pár počas porotcovania v šou Slovensko má talent. Dokonca svoje vzťahy dlho skrývala. Ktovie, prečo práve teraz Adela svoju náklonnosť k Petrovi tak verejne prejavuje. Žeby si tým chceli získať väčšiu priazeň divákov? Alebo je za tým niečo iné?!

 

Sledujte TOPKY TV: Adela nielen o vzťahu k Petrovi Modrovskému. Prezradila aj to, aký tanec budú tancovať.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu