Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Rozvášnená Adela: V posteli je dračica!

Adela Banášová v tanečnom zápale. Zobraziť galériu (22)
Adela Banášová v tanečnom zápale. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Sexuálna mašina? Hovorí sa, že kto vie prežívať vášeň v tanci, vie ju potom uplatniť aj v posteli. Podľa posledného kola Let’s Dance to vyzerá, že Adela Banášová (28) je v sexe naozaj odviazaná.

Tanec je vášeň a práve tá je pre dobrý sex potrebná. Ten, kto je náruživý v tanci, je taký aj v posteli. Takéto zaujímavé definície sme našli na internete. Ak by sme ich aplikovali na moderátorku Adelu Banášovú, museli by sme sa až červenať.

Plavovláska totiž v poslednom kole Let’s Dance predviedla mimoriadne vášnivú sambu. Dokonca aj porota ju ohodnotila najvyšším počtom bodov. Aj podľa našich fotografií to vyzerá, akoby sme zachytili poriadne rozvášnenú divožienku. A z toho jednoznačne vychádza – Adela je v posteli dračica!

Samozrejme, oslovili sme aj známu moderátorku s otázkou, či s takýmito tvrdeniami súhlasí. Na naše telefonáty a esemesky však neodpovedala. Zrejme si chce takéto pikantné informácie zo svojej spálne nechať len pre seba a prípadného partnera.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu