Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trapas v Moskve: Mikulčíkovi a Pociskovej domrvili pieseň!

Kamil Mikulčík a Nela Pocisková Zobraziť galériu (8)
Kamil Mikulčík a Nela Pocisková

MOSKVA – Aj majster tesár sa utne! A tí ruskí zaťali priamo do slovenského speváckeho dua Kamil Mikulčík (31) a Nela Pocisková (18).

Naša výprava odcestovala v pondelok do ruskej metropoly na medzinárodnú spevácku súťaž Eurovision Song Contest. Hneď na druhý deň po prílete už stihli v Moskve absolvovať tlačovú konferenciu. A dokonca aj generálku.

V Moskve už hneď na druhý deň od príletu stihli absolvovať prvú tlačovú konferenciu. A dokonca aj generálku, na ktorej si vyskúšali pódium, ozvučenie, osvetlenie a techniku. Všetko zatiaľ prebieha podľa plánu a bez komplikácií. Až na jednu maličkosť.

Na oficiálnej medzinárodnej webovej stránke www.eurovision.tv, ktorá je venovaná šou Erovision Song Contest, sa podaril organizátorom menší trapas. V internetovej vizitke Mikulčíka a Pociskovej totiž zmenili názov piesne Leť tmou na Let Mou. „Túto chybu sme si všimli. Ruský štáb sme na to upozornili a určite to v krátkom čase napravia. Takéto chybičky sa občas stávajú,“ povedal nám Martin Kontúr - PR manažér Slovenskej televízie, ktorá bude vysielať jednotlivé prenosy z Moskvy. Snáď teda bude spevácky výkon našej dvojice v semifinálových kolách v Moskve taký, že na názov piesne Rusi tak skoro nezabudnú.

FOTO: Takto sa sekli ruskí organizátori.

Trapas v Moskve: Mikulčíkovi
Zobraziť galériu (8)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu