Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Desivo kostnatá Paris: Frajer od nej odháňa chlapov päsťami!

Paris Hilton Zobraziť galériu (9)
Paris Hilton

LOS ANGELES - Aj keď šoubiznisová princezná Paris Hilton (27) nikdy nepatrila medzi bacuľky, jej najnovšie zábery začínajú naháňať strach. Paris je vychudnutá na kosť a šaty na nej doslova visia. Paradoxne však záujem o ňu neklesá, práve naopak - o jej vyziabnuté telo sa už strhla bitka medzi chlapmi!

Kontroverzný incident sa odohral tento týždeň, keď hotelová dedička vymetala bary so svojím miláčikom Dougom Reinhardtom. Potýčku vyvolal alkoholom podgurážený fanúšik, ktorý v jednom z klubov z ničoho nič začal atraktívnu blondínku obťažovať a omakávať na citlivých miestach - zaútočil jej totiž rovno na výstrih.

Obchytkávanie sa však nepáčilo šokovanej Paris ani jej žiarlivému frajerovi, ktorý okamžite zakročil a opilca hrdinsky uzemnil. "Doug ochránil svoju dámu, strčil do toho chlapa, spolu s kamarátmi z neho vymlátil dušu a vykopol ho z baru," prezradil svedok bitky. Jeden z priateľov podnapitého muža sa údajne dokonca pokúsil hodiť Dougovi do hlavy fľašu od piva, no, našťastie, netrafil.

Napriek tejto nepríjemnej záležitosti sa prominentný párik nenechal rozladiť a pokračoval v zábave až do druhej hodiny v noci. Paris sa v ten večer nechala počuť, že túto sobotu vezme svoju polovičku a rodinu na výlet do Kentucky na dostihové preteky, pretože jednoducho "miluje kone."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu